Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
93 461 31 91 - 606 009 387
93 461 31 91 - 606 009 387

Dr. Holon

El Dr.Holon, expert en salut òptima ens convida a compartir i comentar les seves reflexions.

 • Dr. Holon de març

  Viure, sobreviure i estrès


  La societat actual abocada a l’acció, la producció, la competitivitat, el rendiment i el consum, ens ha fet oblidar la importància de la inactivitat com a temps realment lliure que permet la contemplació i una intensitat vital que no es refereix a una intensitat de producció o consum.
 • Dr. Holon de febrer

  L’hivern estressa?

  L’hivern és l’època dels freds, dels dies més curts i les nits més llargues. La majoria de les cultures del món celebren el Solstici d’hivern que correspon al moment en el qual el Sol assoleix la menor altura aparent al cel i coincideix amb el dia més curt de tot l’any. La paraula Solstici ve del llatí i vol dir quan el sol està estàtic.


 • Dr. Holon de gener

  Propòsits i estrès

  Quan comença l’any, la majoria ens fem una sèrie de propòsits, que probablement ja ens havíem fet l’any anterior. Sembla que el fet de tenir 365 dies al davant ens dona ànims per tornar-ho a intentar. Uns dels propòsits clàssics són: deixar de fumar, perdre pes, fer exercici, i fins i tot no estressar-nos. Però precisament a vegades marcar-nos un excés de propòsits pot ser causa d’estrès.
 • Dr. Holon de desembre

  Cansament i estrès nadalencs


  S’acosten les festes nadalenques, i alguns s’il·lusionen amb les decoracions dels carrers, amb la perspectiva de les reunions socials, amb els regals…, mentre que altres manifesten un cert cansament i fins i tot estrès només de pensar en les compres, els àpats familiars, el moviment de la gent, les aglomeracions…, i fins i tot hi ha qui s’entristeix per la família i amics perduts, pels problemes econòmics i per la soledat no volguda.
 • Dr. Holon de novembre

  Rutina i estrès

  En general tots tenim les nostres rutines. La rutina ens estressa o desestressa?
  De manera natural les rutines redueixen l’estrès perquè et donen control sobre què fas i s’activa el sistema nerviós parasimpàtic que ens proporciona relaxació.
 • Dr. Holon d'octubre

  Estic estressat o fastiguejat?

  Últimament s’ha banalitzat molt el terme estrès. S’associa a qualsevol estat d’ànim que ens fa sentir malament, i sobretot nerviosos o sense ganes de fer res. Quan sentim malestar, és fàcil dir estic estressat, però sabem que estem estressats quan les demandes superen les nostres capacitats i ens sentim sobrepassats, que no donem l’abast, que no tenim temps i que no rendim.
 1 2 3 4 5 ... 13