Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
93 461 31 91 - 606 009 387
93 461 31 91 - 606 009 387

Dr. Holon

El Dr.Holon, expert en salut òptima ens convida a compartir i comentar les seves reflexions.

 • Dr. Holon de febrer

  Dr. Holon de febrer


  Estrès i fractals

  Fractal ve del llatí “fractus” i vol dir trencat o fracturat, i és un objecte geomètric que la seva estructura bàsica, fragmentada o aparentment irregular, es repeteix a diferents escales.


 • Dr. Holon de gener

  Dr. Holon de gener

  Estem tips i això ens provoca estrès

  I no només estem tips, després de les festes, de torrons i altres gormanderies, sinó que estem tips de la situació pandèmica, de la incertesa, de les notícies contradictòries, d’estar pendent d’avui què diran i com ens afectarà a la nostra vida diària. I per si no n’hi hagués prou, el temps també s’alia provocant nevades i altres inclemències meteorològiques que dificulten també el dia a dia. • Dr. Holon de desembre

  Dr. Holon de desembre

  Estrès i Coronadal

  El Nadal del 2020 passarà a la història com un dels nadals més estranys, des del segle V quan  els cristians el varen començar a celebrar coincidint amb el solstici d’hivern  a l’hemisferi nord. Temps d’hivern que convida a quedar-se a casa i en família. Darrerament aquestes festes estan agafant un caire molt comercial i comprar i malgastar a vegades és l’objectiu principal.


 • Dr. Holon de novembre

  Dr. Holon de novembre

  Estrès i què passarà demà?

  Això és el que ens preguntem, perquè en una època on les notícies són alarmants i atempten contra la nostra salut, les perspectives de feina, l’estabilitat econòmica i les relacions socials, l’estrès està assegurat perquè és la nostra defensa per a la nostra supervivència.


 • Dr. Holon d'octubre

  Dr. Holon d'octubre

  Estrès i dieta salvatge

  Quan va entrar la Teresa  i em va dir que seguia una dieta salvatge, em vaig témer el pitjor. La tenia per una persona sensata que no jugaria amb la seva salut, i la veritat és que la vaig veure molt bé. Els seu estrès presenta uns nivells molt acceptables, quan normalment tenia uns valors molt elevats.


 • Estrès, món volàtil i diari íntim

  Estrès, món volàtil i diari íntim

  Seguramente lo hemos oído más de una vez. Se habla ahora de mundo volátil para hacer referencia a un mundo que se deshace, que desaparece, tanto en el aspecto político, como social, económico, religioso y cultural. Lo conocido se lo lleva el viento, porque lo que es volátil se evapora fácilmente, es lo suficientemente ligero para ser llevado por el aire y por lo tanto metafóricamente es mutable e inconstante. Lo que era sólido se desvanece. Y aparece el caos que creará algo nuevo pero que es difícil de prever, porque de momento está emergiendo.


 1 2 3 4 5 ... 9