Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
93 461 31 91 - 606 009 387
93 461 31 91 - 606 009 387

Institut de l'Estrès · Gestió de l'Estrés a Sant Andreu

L'Institut de l’Estrès el formen un grup de professionals experts en estrès que et poden informar, orientar i ajudar sobre com controlar l’ansietat i alliberar-se de l’estrès en unes instal·lacions adequades per això. Al nostre centre de Sant Andreu comptem amb professionals amb experiència que, a través de diferents disciplines, t’ajudaran i guiaran sobre com controlar l’ansietat i combatre l’estrès.

M. del Tura Bovet Pla

Directora
Farmacèutica, orientadora en salut

Com controlar l’ansietat i l’estrès
La naturalesa és el primer i més gran desestressant

Qui soc

Una persona tranquil·la que soc feliç en contacte directe amb la Natura i que m’agrada veure no només un aspecte de la realitat sinó interpretar-la de la manera més global possible. Per això em va interessar estudiar Farmàcia perquè aglutina moltes temàtiques científiques diverses. Conèixer el món de les plantes medicinals em va fascinar. Després em vaig doctorar en Geografia Física i em vaig especialitzar en Paisatge i formo  part de l’Equip d’Investigació del Paisatge de la Universitat de Barcelona.

En el camp educatiu vaig dirigir dos centres d’una Fundació privada on es realitzaven, entre altres, activitats mediambientals innovadores.

També he estat farmacèutica titular d’oficina de farmàcia en contacte directe amb tot tipus de públic tractant temes de salut.

Paisatge, mediambient, i salut em varen portar a interessar-me per l’estrès, l’epidèmia d’aquest segle, perquè l’estrès s’ha de comprendre des de les seves diferents facetes físiques i emocionals i abordar-lo com un tot.

 

Que faig

M’ocupo de  la direcció de l’IDE, sempre des d’una òptica holística, procurant integrar tots els aspectes tant humans com tècnics, per tal d’ajudar a les persones, tant nens com adults, que pateixen estrès. Crec que és fonamental una bona interrelació entre els professionals i les persones que venen al centre i sempre estic oberta a noves iniciatives per tal de millorar el benestar de tots i avançar en el coneixement i el tractament de l’estrès. 

Directament oriento en salut en sessions individuals, per poder determinar el grau d’estrès i donar pautes per gestionar-lo i minimitzar les seves conseqüències.