Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Dr. Holon

El Dr.Holon, expert en salut òptima ens convida a compartir i comentar les seves reflexions.

 • Factfulness, angoixa i estrès

  Factfulness, angoixa i estrès

  Hans Rosling, metge suec, investigador i professor en l’àmbit de la salut global, ha escrit conjuntament amb el seu fill i la seva jove el llibre Factfulness amb la intenció de lluitar contra la ignorància de la gent en general sobre la visió del món.

  Factfulness fa referencia a que de tots els fets que passen al món, la nostra atenció filtra i selecciona els més dramàtics i negatius. I el fet de veure sempre totes les coses dolentes, aquest instint de la negativitat, fa que al final estem tots angoixats.


 • Estrès i decreixement

  Estrès i decreixement

  Després d’aquests dies de festes, on el consumisme viu un dels moments àlgids de l’any i segueix amb l’època de rebaixes incitant-nos per tal que no baixem el ritme de despesa, acabarem el gener amb freds hivernals i els comptes i estalvis a sota zero. I això no ens ajudarà gens a controlar el nostre grau d’estrès.


 • Festes nadalenques, estrès i procrastinació

  Festes nadalenques, estrès i procrastinació

  Quan arriben aquestes dates de les festes nadalenques, és època de vacances escolars, trobades amb els companys de feina, reunions familiars, amb amics, de compres, de planificació dels dies de festa...i tot això,  ens trasbalsa la rutina diària. El fet de coincidir amb el final d’any, ens proporciona l’excusa perfecte per deixar de banda totes aquelles coses que ens quedaven pendents i no tenim cap ganes de fer-les. I ens diem que ja les farem quan comenci l’any, i les deixem per més endavant, per quan tornem a l’activitat diària. Això se’n diu procrastinació.


 1 2 3 4 5 ... 14