Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
93 461 31 91 - 606 009 387
93 461 31 91 - 606 009 387

Tractament de l’estrès i l’ansietat a Barcelona

Vivim en un món accelerat i canviant en el que segurament no podem evitar l’estrès. Si aquest es perllonga en el temps podem acabar patint estrès crònic. Al nostre Institut de l’estrès a Sant Andreu estem especialitzats en tractar l’estrès i les seves conseqüències, així com en proporcionar eines i estratègies per prevenir-lo i gestionar-lo adequadament.

Descobreix com combatre l’estrès

Des del 2007 a l’IDE, Institut de l’estrès, t’ensenyem com combatre l’estrès

La denominació d’estrès a un trastorn fisiològic va aparèixer als diccionaris a meitat del s. XX i s’ha popularitzat ràpidament. Procedeix de l’anglès stress (pressió).

L’estrès no només ens fa sentir malament mentre el patim sinó que pot ocasionar moltes malalties anomenades psicosomàtiques. Són malalties d’origen mental que es manifesten de forma física en el nostre cos (somàtica), pot ser dolor per contractura muscular tensional, mal de cap o trastorns intestinals entre d’altres. L’estrès crònic també ens pot provocar crisi d’ansietat.

L’estrès és una resposta natural a agressions externes que es resolen fugint o agredint. És una reacció de supervivència i per això el nostre cos allibera una sèrie de substàncies, que l’ajudaran a atacar o fugir, resposta comú en tots els animals. Si durant una situació d’estrès no fugim ni ataquem, la resposta de l’organisme és la mateixa, però les substàncies elaborades per respondre no han estat eliminades de forma natural, per tant , continuen estant en el nostre cos provocant una sèrie d’alteracions que a la llarga poden ser negatives per a la nostra salut.

com combatre l’estrès

Probablement la nostra situació laboral, social, econòmica i familiar no ens permet fugir de determinats ambients estressants i tampoc culturalment és correcte atacar fisicament.

En una situació continuada d’estrès, es el cas de l’estrès crònic, el nostre cos i ment es poden veure afectats per diverses malalties que es manifesten amb símptomes físics i mentals (dolors osteo-musculars, pèrdua de memòria, manca de concentració, ansietat...). Per evitar aquestes conseqüències hem de tractar i gestionar adequadament l’estrès.

Vivim en un món accelerat i canviant en el que segurament no podem evitar l’estrès. Si aquest es perllonga en el temps podem acabar patint estrès crònic. A l’Institut de l’estrès estem especialitzats en tractar l’estrès i les seves conseqüències, així com en proporcionar eines i estratègies per prevenir-lo i gestionar-lo adequadament.

ACTUALITAT, TALLERS I ARTICLES

 • Ja tenim el Dr. Holon del mes d'abril
 • TALLER COS, MENT I RELAX

  TALLER COS, MENT I RELAX

  Ens posem en forma per l'estiu? com més aviat ho fem millor estarem! Tria la teva modalitat d'un o dos mesos.

  En aquest taller farem:

  -Estiraments i tonificació
  -Equilibri i coordinació
  -Relaxació


  Horari:

  Dimarts a les 19.00h

  Comencem el dimarts 26 d'abril fins al 21 de juny (inclòs)

  Preu:

  Un mes 35 eur (del 26 d'abril al 24 de maig (inclòs)
  Dos mesos 65 eur (del 26 d'abril fins al 21 de juny)


  Conduït per Regina Roca fisioterapeuta 
 • MASSATGE ANTIESTRÈS CERVICOFACIAL

  MASSATGE ANTIESTRÈS CERVICOFACIAL

  PROMOCIÓ 25 minuts/10 euros

  Dies: Dimecres 23 de febrer i 9 de març


  En què ens pot ajudar:

  -Redueix i elimina els forts mal de cap i migranyes
  -Ajuda a relaxar el sistema nerviós
  -Alleugera el dolor cervical
  -Augmenta el nivell d'oxigen que arriba al cervell
  -Redueix l'estrès acumulat i el cansament psíquic
  -Baixa l'ansietat
  -Redueix el cansament visual


  Reserva ja la teva sessió !!! (Només dos dies de promoció)