Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
93 461 31 91 - 606 009 387
93 461 31 91 - 606 009 387

Tractament de l’estrès i l’ansietat a Barcelona

Vivim en un món accelerat i canviant en el que segurament no podem evitar l’estrès. Si aquest es perllonga en el temps podem acabar patint estrès crònic. Al nostre Institut de l’estrès a Sant Andreu estem especialitzats en tractar l’estrès i les seves conseqüències, així com en proporcionar eines i estratègies per prevenir-lo i gestionar-lo adequadament.

Descobreix com combatre l’estrès

Des del 2007 a l’IDE, Institut de l’estrès, t’ensenyem com combatre l’estrès

La denominació d’estrès a un trastorn fisiològic va aparèixer als diccionaris a meitat del s. XX i s’ha popularitzat ràpidament. Procedeix de l’anglès stress (pressió).

L’estrès no només ens fa sentir malament mentre el patim sinó que pot ocasionar moltes malalties anomenades psicosomàtiques. Són malalties d’origen mental que es manifesten de forma física en el nostre cos (somàtica), pot ser dolor per contractura muscular tensional, mal de cap o trastorns intestinals entre d’altres. L’estrès crònic també ens pot provocar crisi d’ansietat.

L’estrès és una resposta natural a agressions externes que es resolen fugint o agredint. És una reacció de supervivència i per això el nostre cos allibera una sèrie de substàncies, que l’ajudaran a atacar o fugir, resposta comú en tots els animals. Si durant una situació d’estrès no fugim ni ataquem, la resposta de l’organisme és la mateixa, però les substàncies elaborades per respondre no han estat eliminades de forma natural, per tant , continuen estant en el nostre cos provocant una sèrie d’alteracions que a la llarga poden ser negatives per a la nostra salut.

com combatre l’estrès

Probablement la nostra situació laboral, social, econòmica i familiar no ens permet fugir de determinats ambients estressants i tampoc culturalment és correcte atacar fisicament.

En una situació continuada d’estrès, es el cas de l’estrès crònic, el nostre cos i ment es poden veure afectats per diverses malalties que es manifesten amb símptomes físics i mentals (dolors osteo-musculars, pèrdua de memòria, manca de concentració, ansietat...). Per evitar aquestes conseqüències hem de tractar i gestionar adequadament l’estrès.

Vivim en un món accelerat i canviant en el que segurament no podem evitar l’estrès. Si aquest es perllonga en el temps podem acabar patint estrès crònic. A l’Institut de l’estrès estem especialitzats en tractar l’estrès i les seves conseqüències, així com en proporcionar eines i estratègies per prevenir-lo i gestionar-lo adequadament.

ACTUALITAT, TALLERS I ARTICLES

 • PROMOCIÓ DE REFLEXOLOGIA

  PROMOCIÓ DE REFLEXOLOGIA


  CONEIXES LA REFLEXOLOGIA PODAL?

  És un massatge terapèutic a base d'exercir pressió en diferents punts del peu per tractar diversos problemes.


  Què pot tractar?

  -L'estrès
  -Insomni i migranyes
  -Alteracions funcionals
  -Alteracions hormonals
  -Molèsties digestives
  -Dolors articulars
  -Alteracions circulatòries


  PROMOCIÓ!!!!

  DIMECRES 15 DE DESEMBRE

  20 min de tractament/10 eur


  Reserva la teva sessió (estem oberts de 9-21h no tanquem al migdia)

  *Per poder reservar la teva plaça el pagament es farà per avançat.
 • Ja tenim el Dr. Holon del mes de novembre.
 • Posa't en forma

  Posa't en forma

  Comencem una nova activitat per ajudar-te a posar-te en forma.

  Exercicis d'estiraments i tonificació

  Personalitzats i per totes les edats.
  Grups reduïts
  Mesures anticovid

  Grup 1:
  Dimarts de 10.00h a 11.00h

  Grup 2:
  Dimarts de 19.00h a 20.00h
  i/ó
  Dijous de 19.00h a 20.00h

  Inici: Dimarts 19 d'octubre

  Preu: 35 eur/mes (20 eur només a l'octubre ja que es comença a meitat de mes)
  Preu 2 sessions setmanals: 55 eur/mes


  Activitat conduïda per Regina Roca (fisioterapeuta)


  Els exercicis d'estirament aporten diverses avantatges importants:
  1. Mantenen els músculs i les articulacions flexibles, a més de preparar-los per al moviment.
  2. Augmenten el flux sanguini que arriba als músculs i milloren la circulació. Entre altres beneficis, per exemple, això permet que els músculs es recuperin més ràpid, en cas de patir alguna lesió.
  3. Reduir el dolor causat per una mala postura, ja que els exercicis d'estirament poden ajudar els músculs a mantenir-se ferms i, d'aquesta manera, es poden adoptar postures més saludables.
  4. Millorar la coordinació i alleujar l'estrès.