Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
93 461 31 91 - 606 009 387
93 461 31 91 - 606 009 387

Novetats a l’IDE

 • US INFORMEM QUE TANQUEM ELS DIES 8 I 9 DE DESEMBRE DEL 2022
 • BALL ANTIESTRÈS

  BALL ANTIESTRÈS

  L’estrès és l’epidèmia del segle XXI. Qui no ha passat per moments a la vida en que les situacions ens superen i ens sentim sense ànims, cansats, que no arriben a tot i ens bloquegem?

  Cada persona pot trobar diferents maneres de gestionar el seu estrès, podem practicar esports, o moure’ns, escoltar música, fer alguna manualitat que ens agradi, quedar amb amics o aprendre tècniques de relaxació entre altres. O senzillament podem ballar.

  El ball és una manifestació física que implica moure el cos al compàs i seguint el ritme d’una manera determinada. També és un joc que fa que s’activin àrees sensorials i motores. Estimula la memòria, entrena l’oïda, millora l’estat d’ànim i la coordinació del cos.

  Per què em pot interessar el ball antiestrès?
 • Ja tenim el Dr. Holon del mes de novembre
 • Píndola pels sentits (concert de bols tibetans)

  Píndola pels sentits (concert de bols tibetans)

  Regala’t tota una experiència sonora i sensitiva. Un apassionant viatge a través del so.

  El so és vibració, vibració audible, energia amb una freqüència d’ona determinada.

  Nosaltres som a éssers que també vibrem a diferents freqüències, cada òrgan, cada cèl·lula del nostre cos vibra amb una freqüència de ressonància específica, per tant som éssers sonors, som vibració, som so!

  Partint d’aquesta base, en aquests concerts es fan servir diferents instruments i elements sonors vibracions, les quals, harmonioses ressonen en nosaltres, com poden ser els bols tibetans, bols de quarz, Diapasons amb diferents freqüències, Pals de pluja, buthang, crótals, campanes tubulars, sansala…
  La manera més simple i directa de comunicar-se és amb les cèl·lules és a través de les vibracions.
  Es tracta d’exposar l’organisme a vibracions intencionades i harmonioses. A través dels estímuls sonors es transmet informació al nostre cos i fa que aquest “Re-soni” amb aquestes vibracions i freqüències.

  Després del concert vibracional amb sons harmònics i freqüències especifiques la gent se sent renovada i en pau….equilibrada física, emocional i espiritualment.
 • Píndola desestressant per a l'insomni

  Píndola desestressant per a l'insomni

  Si pateixes insomni, bruxisme, ansietat, son no reparador....

  Sessió eminentment pràctica de tècniques de relaxació profunda enfocades a afavorir la son i el descans.

  Es lliurarà la pràctica per realitzar a casa.

  Aprendrem recursos i eines que ens ajudin a relaxar el nostre sistema i a preparar-nos al llarg del dia i les hores prèvies cap a una bona qualitat del descans.
                 18