Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
93 461 31 91 - 606 009 387
93 461 31 91 - 606 009 387

Què fem? Com combatre l’estrès

Tractaments individuals adults

 • Estrés tractament exprés

  Estem estressats, en som conscients, però hem de continuar, no podem per ara canviar masses coses a la nostra vida, però sabem que volem fer quelcom i disposem de poc temps, pressupost i forces per fer-ho.

  Per això a l'Institut de l'estrès et proposem un tractament exprés, per a qui pateix estrès, no té temps i vol resultats.
 • Orientació en salut

  Sovint sentim malestar, tenim la sensació que no ens acabem de trobar bé, ens fa mal tot, sentim que no podem més, però no sabem localitzar el nostre mal.
 • Logopèdia

  Logopèdia destinada a  adults amb algun tipus de dificultat en la parla, veu, llenguatge escrit i/o oral.
 • Psicologia

  L’estrès a nivell psicològic i emocional pot causar ansietat i depressió. També problemes de concentració i de memòria, fatiga mental, irritabilitat, insomni,així com dificultat per a prendre decisions, i també bruxisme (cruixir de dents), trastorns alimentaris, fumar més freqüentment, menjar-se les ungles, tics nerviosos...La psicologia disposa d’eines i tècniques per a fer front eficaçment a l’estrès i els seus símptomes.
 • Fisioteràpia

  La fisioteràpia tracta alteracions múscul esquelètiques i biomecàniques degudes a una lesió, una malaltia, una postura incorrecta, a l’estrès crònic i a l’ansietat...
 • Osteopatia

  L’osteopatia es defineix com una teràpia manual, creada sobre el coneixement precís de l’anatomia, la biomecànica i la fisiologia del cos humà.
 • Sessions antiestrès

  "Fer del cos, de la respiració i de la ment els nostres aliats en la gestió de l'estrès i l'adversitat"


 • Sessions de Benestar global

  Mix de sensacions relaxants amb aquesta sessió que consta de dues fases.
 • Sessions de relaxació guiada

  Sessions de relaxació guiades i personalitzades ja que tots som diferents i necessitem coses diferents.

Tractaments individuals infantil i adolescents

 • Logopèdia infantil

  La logopedia infantil està destinada a nens i nenes amb algun tipus de dificultat en la parla, la veu, el llenguatge escrit o el llenguatge oral així com amb alguna alteració orofacial.
 • Psicologia infanto-juvenil

 • Reeducació

  La reeducació  es defineix com una intervenció psicoeducativa específica orientada a alumnes, ja siguin d’infantil, primària o secundaria que mostrin alguna dificultat concreta d’aprenentatge vinculada a la presencia d’algun trastorn específic referent al llenguatge com pot ser la dislèxia, la discalculia, la disortografia, el retard lector, l'expressió escrita, el TEL (Trastorn Específic del Llenguatge) el TANV (Trastorn d‘ Aprenentatge No Verbal), o bé trastorns com el TDAH (Trastorn per Dèficit d'Atenció i/o Hiperactivitat) o el TEA (Trastorns de l’ Espectre Autista), etc.
 • Fisioteràpia infantil

  A través de la col·laboració de la família el terapeuta ajuda a resoldre o millorar la qualitat de vida del nen/a. Mitjançant una valoració pot tractar diferents àmbits:

 • Osteopatia infantil

  Totes  les tensions no resoltes d'un naixement estressant i els efectes en el cos del nadó són, en molts casos, la principal causa dels problemes en la infància i l'edat adulta. Convé procedir a un  tractament osteopàtic tan aviat com sigui possible, ja que com més temps són els efectes en el cos més complicat serà eliminar-los. L'osteopatia infantil és l'aplicació pràctica de tècniques d'osteopatia estructural, visceral i  cranial perfectament adequat per a nadons i nens.

Activitats en grup

 • Ball antiestrès

  Aquest tipus de ball urbà va nèixer als carrers de Los Angeles a principis del segle XXI i es caracteritza pels seus moviments enèrgics, lliures i molt expressius.
 • Comunicació empàtica

  Les tècniques de la comunicació empàtica ens ajuden a expressar la nostra opinió sense provocar rebutjos ni enemistats, a escoltar sense prejudicis i a motivar a través de l’empatia, buscant resoldre conflictes de manera que les necessitats de tots quedin satisfetes.
 • Controlar l'estrès i l'ansietat. Teràpia de grup

  Què és l’ansietat?

  Es una resposta innata davant un perill, que ens permet reaccionar per sobreviure. Quan aquesta ansietat es presenta sense que hi hagi un perill concret i imminent i es manté en el temps ocasionant patiment a la persona, pot incapacitar-la, disminuint la seva concentració, rendiment i pot provocar sensacions d’ofec, mareig, tremolors i altres símptomes físics i anar acompanyada de sentiments com la por, ràbia, tristesa o agressivitat. En casos d’estrès crònic, l’ansietat és una manifestació habitual.
 • Diatia i alimentació antiestrès

  La diatia és el règim de vida adequat per mantenir la salut i prevenir la malaltia. Relaciona l’activitat de l’home amb l’entorn.
 • Posa't en forma

  Comencem una nova activitat per ajudar-te a posar-te en forma.

  Exercicis d'estiraments i tonificació

  Personalitzats i per totes les edats.
  Grups reduïts
  Mesures anticovid

  Horaris:


  Dimarts de 19.00h a 20.00h
  Preu: 35 eur/mes 


  Activitat conduïda per Regina Roca (fisioterapeuta)


  *NO HI HA OBERT GRUP EN AQUESTS MOMENTS
 • Sortides dessestressants

  Passejades en grup per potenciar els sentits i aprendre a conectar amb el medi extern estimulant les percepcions particulars i relaxant-nos.
  La natura  és un gran desestressant i en aquestes sortides conectarem d'una manera concient amb medi natural.
 • Ioga

  A l'IDE (Institut de l'estrès) impartim classes de Ioga terapèutic, Hatha, Vinyasa.

Píndoles desestressants (sessions en grup d'un sol dia)

 • Píndola desestressant per l'ansietat

  Perquè tot el que passa al cos repercuteix en la ment i viceversa:

  En les sessions de gestió de l'estrès i l'ansietat aprendrem eines, que des del mental, el físic i el respiratori, ens ajudin a l'alliberament i descàrrega de l'estrès i l'ansietat.

  Portarem a terme una pràctica vivencial en la qual aplicarem aquestes eines i que serà lliurada en format paper per poder-la practicar a casa. A més comentarem i aprendrem pautes d'observació i recursos de REGULACIÓ que poden servir-nos per a una resiliència, prevenció o actuació en cas de necessitat i de com podem integrar-les en el nostre dia a dia. • Sortida desestressant al Figaró Montmany (Montseny)

  Passejades en grup per potenciar els sentits i aprendre a conectar amb el medi extern estimulant les percepcions particulars i relaxant-nos.

  La natura és un gran desestressant i en aquestes sortides conectarem d'una manera concient amb medi natural.
 • Píndola desestressant per a l'insomni

  Si pateixes insomni, bruxisme, ansietat, son no reparador....

  Sessió eminentment pràctica de tècniques de relaxació profunda enfocades a afavorir la son i el descans.

  Es lliurarà la pràctica per realitzar a casa.

  Aprendrem recursos i eines que ens ajudin a relaxar el nostre sistema i a preparar-nos al llarg del dia i les hores prèvies cap a una bona qualitat del descans.

 • Píndola pels sentits (concert de bols tibetans)

  Regala’t tota una experiència sonora i sensitiva. Un apassionant viatge a través del so.

  El so és vibració, vibració audible, energia amb una freqüència d’ona determinada.

  Nosaltres som a éssers que també vibrem a diferents freqüències, cada òrgan, cada cèl·lula del nostre cos vibra amb una freqüència de ressonància específica, per tant som éssers sonors, som vibració, som so!

  Partint d’aquesta base, en aquests concerts es fan servir diferents instruments i elements sonors vibracions, les quals, harmonioses ressonen en nosaltres, com poden ser els bols tibetans, bols de quarz, Diapasons amb diferents freqüències, Pals de pluja, buthang, crótals, campanes tubulars, sansala…
  La manera més simple i directa de comunicar-se és amb les cèl·lules és a través de les vibracions.
  Es tracta d’exposar l’organisme a vibracions intencionades i harmonioses. A través dels estímuls sonors es transmet informació al nostre cos i fa que aquest “Re-soni” amb aquestes vibracions i freqüències.

  Després del concert vibracional amb sons harmònics i freqüències especifiques la gent se sent renovada i en pau….equilibrada física, emocional i espiritualment.

Activitats en grup infantils

 • Ball antiestrès infantil

  Aquest tipus de ball urbà va nèixer als carrers de Los Angeles a principis del segle XXI i es caracteritza pels seus moviments enèrgics, lliures i molt expressius.
 • Ioga infantil

  El ioga per a infants fa que es concentrin en ells mateixos i és un espai per ser lliures i expressar. Es diverteixen fent ioga i aprenen postures, a respirar i a relaxar-se per calmar la ment i cuidar el cos.

Xecs regal

 • Xecs regal

  No saps què regalar per un aniversari, fi de curs, esdeveniment, nadal...? Proba amb un dels nostres xecs regals i no només seràs original sinó que regalaràs salut !

  Pots escollir entre un munt de massatges, tractaments o activitats.

  Només cal que ens truquis o vinguis al nostre centre i escullis entre una gran varietat de tractaments.