Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
93 461 31 91 - 606 009 387
93 461 31 91 - 606 009 387

Què fem? Com combatre l’estrès

Tractaments individuals adults

 • Orientació en salut

  Sovint sentim malestar, tenim la sensació que no ens acabem de trobar bé, ens fa mal tot, sentim que no podem més, però no sabem localitzar el nostre mal.
 • Acupuntura

  L’Organització Mundial de la Salud, reconeix la tècnica de l’acupuntura (una de les pràctiques de la medicina tradicional xinesa) com a eficaç en el tractament de l’ansietat i l’estrès crònic.
 • Fisioteràpia

  Les alteraciones biomecàniques i físiques, resultat de l’estrès crònic es poden tractar amb la fisioteràpia per restablir l’equilibri. Cefalees, lumbalgies, cervicalgies…poden ser tractades.
  ...
 • Osteopatia

  L’osteopatia es defineix com una teràpia manual, creada sobre el coneixement precís de l’anatomia, la biomecànica i la fisiologia del cos humà.
 • EMDR

  Dessensibilització i reprocessament pels Moviments Oculars és un abordatge psicoterapèutic que s’utilitza en el tractament de les dificultats emocionals causades per experiències difícils en la vida del subjecte.
 • Logopèdia

  Logopèdia destinada a  adults amb algun tipus de dificultat en la parla, veu, llenguatge escrit i/o oral.
 • Psicologia

  L’estrès a nivell psicològic i emocional pot causar ansietat i depressió. També problemes de concentració i de memòria, fatiga mental, irritabilitat, insomni,així com dificultat per a prendre decisions, i també bruxisme (cruixir de dents), trastorns alimentaris, fumar més freqüentment, menjar-se les ungles, tics nerviosos...La psicologia disposa d’eines i tècniques per a fer front eficaçment a l’estrès i els seus símptomes.
 • Sessions antiestrès

  "Fer del cos, de la respiració i de la ment els nostres aliats en la gestió de l'estrès i l'adversitat"


 • Sessions de Benestar global

  Mix de sensacions relaxants amb aquesta sessió que consta de tres fases.

Tractaments individuals infantils

 • Fisioteràpia infantil

  A través de la col·laboració de la família el terapeuta ajuda a resoldre o millorar la qualitat de vida del nen/a. Mitjançant una valoració pot tractar diferents àmbits:

 • Osteopatia infantil

  Totes  les tensions no resoltes d'un naixement estressant i els efectes en el cos del nadó són, en molts casos, la principal causa dels problemes en la infància i l'edat adulta. Convé procedir a un  tractament osteopàtic tan aviat com sigui possible, ja que com més temps són els efectes en el cos més complicat serà eliminar-los. L'osteopatia infantil és l'aplicació pràctica de tècniques d'osteopatia estructural, visceral i  cranial perfectament adequat per a nadons i nens.
 • Logopèdia infantil

  La logopedia infantil està destinada a nens i nenes amb algun tipus de dificultat en la parla, la veu, el llenguatge escrit o el llenguatge oral així com amb alguna alteració orofacial.
 • Psicologia infanto-juvenil

 • Reeducació

  La reeducació  es defineix com una intervenció psicoeducativa específica orientada a alumnes, ja siguin d’infantil, primària o secundaria que mostrin alguna dificultat concreta d’aprenentatge vinculada a la presencia d’algun trastorn específic referent al llenguatge com pot ser la dislèxia, la discalculia, la disortografia, el retard lector, l'expressió escrita, el TEL (Trastorn Específic del Llenguatge) el TANV (Trastorn d‘ Aprenentatge No Verbal), o bé trastorns com el TDAH (Trastorn per Dèficit d'Atenció i/o Hiperactivitat) o el TEA (Trastorns de l’ Espectre Autista), etc.

Activitats en grup

 • Ioga

  A l'IDE (Institut de l'estrès) impartim classes de Ioga Integral i Kundalini ioga
 • Ball antiestrès

  Aquest tipus de ball urbà va nèixer als carrers de Los Angeles a principis del segle XXI i es caracteritza pels seus moviments enèrgics, lliures i molt expressius.
 • Controlar l'estrès i l'ansietat. Teràpia de grup

  Què és l’ansietat?

  Es una resposta innata davant un perill, que ens permet reaccionar per sobreviure. Quan aquesta ansietat es presenta sense que hi hagi un perill concret i imminent i es manté en el temps ocasionant patiment a la persona, pot incapacitar-la, disminuint la seva concentració, rendiment i pot provocar sensacions d’ofec, mareig, tremolors i altres símptomes físics i anar acompanyada de sentiments com la por, ràbia, tristesa o agressivitat. En casos d’estrès crònic, l’ansietat és una manifestació habitual.
 • Sortides dessestressants

  Passejades en grup per potenciar els sentits i aprendre a conectar amb el medi extern estimulant les percepcions particulars i relaxant-nos.
  La natura  és un gran desestressant i en aquestes sortides conectarem d'una manera concient amb medi natural.
 • Comunicació empàtica

  Les tècniques de la comunicació empàtica ens ajuden a expressar la nostra opinió sense provocar rebutjos ni enemistats, a escoltar sense prejudicis i a motivar a través de l’empatia, buscant resoldre conflictes de manera que les necessitats de tots quedin satisfetes.
 • Diatia i alimentació antiestrès

  La diatia és el règim de vida adequat per mantenir la salut i prevenir la malaltia. Relaciona l’activitat de l’home amb l’entorn.

Activitats en grup infantils

 • Ioga infantil

  El ioga per a infants fa que es concentrin en ells mateixos i és un espai per ser lliures i expressar. Es diverteixen fent ioga i aprenen postures, a respirar i a relaxar-se per calmar la ment i cuidar el cos.
 • Ball antiestrès infantil

  Aquest tipus de ball urbà va nèixer als carrers de Los Angeles a principis del segle XXI i es caracteritza pels seus moviments enèrgics, lliures i molt expressius.

Xecs regal

 • Xecs regal

  No saps què regalar per un aniversari, fi de curs, esdeveniment, nadal...? Proba amb un dels nostres xecs regals i no només seràs original sinó que regalaràs salut !

  Pots escollir entre un munt de massatges, tractaments o activitats.

  Només cal que ens truquis o vinguis al nostre centre i escullis entre una gran varietat de tractaments.