Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Dr. Holon

El Dr.Holon, expert en salut òptima ens convida a compartir i comentar les seves reflexions.

 • Estrès i vacances conscients

  Estrès i vacances conscients

  Fa calor, ja queda menys per les vacances, no podem més, arrastrem l’estrès de fa mesos i ara hem de programar aquests dies. Potser hem pensat fer un viatge, anar a fer turisme a algun lloc de platja o muntanya i volem aprofitar al màxim aquest període. Si volem seguir el ritme estressant de l’any, programem tots els dies i no ens deixem ni un moment lliure i així ens semblarà que en traiem més profit de les vacances i quasi podem assegurar que tornarem a treballar més cansats que quan vàrem plegar.  Però si volem desestressar-nos, practiquem el turisme slow o turisme conscient o com també es diu el turisme 3.0

   


 • Estrès i Ikigai

  Estrès i Ikigai

  El grau d’estrès i ansietat  de la població en general va en augment. Quasi tothom coneix el significat d’atac de pànic que és la culminació d’un alt grau d’ansietat. Segons l’estudi “Percepció i hàbits de la població espanyola al voltant de l’estrès” realitzat en el 2017 pel laboratori Cinfa i avalat per la Societat Espanyola per a l’estudi de l’Ansietat i l’Estrès (SEAS), nou de cada 10 persones a Espanya ha sentit estrès en l’últim any i 4 de cada 10 ha sentit estrès freqüentment o de manera continuada.

   


 • Verd, estrès i ansietat

  Verd, estrès i ansietat

  Quan arriba la primavera, el paisatge mediterrani pateix un canvi: de temperatura, d’hores de llum, d’augment de la verdor, de cants d’ocells, de brunzit d’insectes….Aquesta pàtina de verd en totes les seves varietats cromàtiques (verd clar, fosc, blavós, grisós…), influeix directament en el nostre estat d’ànim.

   

  El verd és símbol de vida, de tot el que creix, és el color de la primavera que vol dir creixement, està vinculat a tot el que és fresc, a l’esperança. L’historiador Plini deia: “el verd alegra la vista sense cansar-la”. Es un color tranquil·litzant.

   


 1 2 3 4 5 ... 14