Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Institut de l'Estrès · Gestió de l'Estrés a Sant Andreu

L'Institut de l’Estrès el formen un grup de professionals experts en estrès que et poden informar, orientar i ajudar sobre com controlar l’ansietat i alliberar-se de l’estrès en unes instal·lacions adequades per això. Al nostre centre de Sant Andreu comptem amb professionals amb experiència que, a través de diferents disciplines, t’ajudaran i guiaran sobre com controlar l’ansietat i combatre l’estrès.

Toni Alcocer Aranzana

Psicòleg infanto-juvenil i adults

Com controlar l’ansietat i l’estrès
La teràpia i la vida donen oportunitats per fer canvis

Qui soc

El meu nom és Toni Alcocer i sóc psicòleg sanitari. M'he format a entendre el món de la salut des d'un corrent teòric que pogués donar-me una perspectiva sobre el biològic, psicològic i social. Gràcies a aquests coneixements he tingut una base per a treballar terapèuticament amb les persones.

Que faig

La meva funció a IDE és poder ajudar en els problemes psicològics i de comportament  per a ajudar a ordenar la ment i pensar en el futur amb major claredat.