Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

TALLER D’ESCRIPTURA ANTIESTRÈS

23-08-2021

TALLER D’ESCRIPTURA ANTIESTRÈS
Gestionar l’estrès i l’ansietat no es senzill. Però disposem d’eines que ens poden ajudar. Una d’aquestes eines es l’escriptura. En aquest cas, no es necessita res més que paper, llapis i deixar-se portar. I no cal pensar en l’estil ni en la gramàtica, ja que tot el que s'escriu es privat i ningú ho ha de jutjar.

Pots escollir fer-lo a l'octubre o al novembre:

Octubre:

Dies: Dimecres 7, 14, 21 i 28 octubre

Horari: De 19.00h a 20.30h

Preu: 60 eur/ 4 sessions

Novembre:

Dies: 4, 11, 18 i 25 de novembre

Horari: De 19.00h a 20.30h

Preu: 60 eur/ 4 sessions

Escriure lliurament ajuda a sentir-nos millor, afavoreix un estat d’ànim més seré i redueix l’estrès i l’ansietat.

En aquest taller proposem un seguit d’exercicis que ens ajudaran a:

- Aclarir i processar emocions
- Organitzar els pensaments
- Prendre decisions i actuar
- Millorar les relacions

Escriure les nostres emocions i organitzar els pensaments ens permet sentir que som capaços de gestionar els nostres problemes i ens ajuda a reduir l’estrès dia a dia, a mesura que anem posant nom a tot allò que ens treu energia a la nostra vida.


Taller impartit per Montse Bovet

 • Activitats per a l’inici del desconfinament


  Fins ara hem anat presentant activitats per fer a casa durant aquests dies de confinament, però segurament aviat entrarem en una fase de desconfinament gradual. Això pot provocar des de por, a mandra a canviar una nova rutina que potser hem adquirit aquests dies a casa.
  Per això ara proposem uns tipus d’activitats que es puguin fer a fora per a després si volem seguir a casa, o a l’inrevés, començar a casa i seguir fora. Hem de tornar a connectar l’interior amb l’exterior.

  PROPOSTA 31:

  Endevina, endevinalla...
  Avui sortim a fora, però abans de sortir de casa anotem en un paper, ho pot anotar la persona que es queda a casa i no dir-ho,  quantes mascaretes diferents ens sembla que podem veure que porta la gent. O podem dir també quanta gent va sense, o quin és el tipus de mascareta que domina. Quan tornem a casa donem el resultat i comprovem si el número anotat coincideix. A veure si el suposat s’acosta a la realitat.


 • PROPOSTES DEL DR. HOLON PER AQUESTS DIES DE CONFINAMENT


  PROPOSTA 3:

  Descobrir què tenim al fons dels armaris. Farem neteja i també endreçarem i igual trobem alguna sorpresa: aquella brusa perduda, un collaret que ja havíem oblidat, la corbata del casament, el quadern del Pol de primer de primària...


 • PROPOSTES DEL DR. HOLON PER AQUESTS DIES DE CONFINAMENT


  PROPOSTA 18:

  Proposem un joc d’alliberament. Cadascú tria l’animal que més li agrada o en el que es voldria convertir. Després tots al mateix temps representen l’animal en qüestió. Els altres l’han d’endevinar. Al final direm perquè ens agradaria ser l’animal que hem triat.