Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Institut de l'Estrès · Gestió de l'Estrés a Sant Andreu

L'Institut de l’Estrès el formen un grup de professionals experts en estrès que et poden informar, orientar i ajudar sobre com controlar l’ansietat i alliberar-se de l’estrès en unes instal·lacions adequades per això. Al nostre centre de Sant Andreu comptem amb professionals amb experiència que, a través de diferents disciplines, t’ajudaran i guiaran sobre com controlar l’ansietat i combatre l’estrès.

Stella Oliveres Perales

Coordinadora

Com controlar l’ansietat i l’estrès
Sentir-se bé amb un mateix és la clau per poder transmetre tant a la feina com  a la vida personal  vitalitat, optimisme i un gran somriure.

Qui soc

Des  de sempre he tingut molt clara la meva  vocació, treballar d’atenció al públic i donar el millor de mi per poder ajudar als altres. Per això vaig estudiar una carrera on pogués tractar amb  persones i  la meva trajectòria professional ha estat sempre en aquesta línia. Vaig viure durant uns anys a l’estranger perquè volia millorar els idiomes i viure experiències diferents, i  durant molts anys vaig treballar a l’aeroport...no canviaria aquesta experiència laboral que vaig tenir però he de dir que degut a ella vaig conèixer en primera persona el que vol dir la paraula estrès. La causalitat (que no la casualitat) em va portar a IDE i des d’aleshores formo part d’aquest gran projecte.

 

Que faig

Formo part de l’equip de coordinació. M’encarrego de les feines administratives, proveïdors, publicitat, coordinació entre professionals i pacients ....intento que tot estigui sempre perfecte i que no falti de res perquè tothom se senti a gust quan ve aquí tant adults com nens, que en tenim un munt!!.
I sempre amb un somriure...aquest traç tan sencill de dibuixar però de vegades tan dificil de fer...