Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Sessions d'antiestrès i benestar

Sessions d'antiestrès i benestar

Els canvis són molts i accelerats i això ens pot provocar molta ansietat. Si aprenem bons hàbits i adquirim un estil de vida en el que utilitzem el poder curatiu de la ment, podem transformar l’estrès i l’ansietat en salut i benestar.

Sols és difícil aconseguir-ho, perquè no tenim en general els coneixements necessaris i perquè el dia a dia ens distreu i ens falta constància en adquirir i consolidar hàbits i patrons mentals que ens faran canviar d’un estat estressat, depressiu i negatiu a un altre més positiu, energètic i saludable.

Per assolir aquests canvis d’estil de vida en tots els aspectes (físics, emocionals i energètics) es personalitzaran les indicacions sobre alimentació, exercici físic, respiració, relaxació...cada persona és única i viu condicions diferents.

Un coach en benestar i salut, t’orientarà i guiarà en el procés personal d’adquisició d’hàbits per a un estil de vida que et permetrà gestionar l’estrès i aconseguir el benestar físic i mental.  

Preu: 50 eur/sessió 1h aprox. (1a sessió 60 eur)

Horaris: Visites concertades