Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Institut de l'Estrès · Gestió de l'Estrés a Sant Andreu

L'Institut de l’Estrès el formen un grup de professionals experts en estrès que et poden informar, orientar i ajudar sobre com controlar l’ansietat i alliberar-se de l’estrès en unes instal·lacions adequades per això. Al nostre centre de Sant Andreu comptem amb professionals amb experiència que, a través de diferents disciplines, t’ajudaran i guiaran sobre com controlar l’ansietat i combatre l’estrès.

Roger Ferré Capdevila

Acupuntor, fisioterapeuta i osteòpata

Com controlar l’ansietat i l’estrès
L'acupuntura t'ajuda a equilibrar l'energia del cos.

Qui soc

Sóc en Roger, fisioterapeuta, osteòpata i acupuntor amb més de 10 anys d'experiència en aquest camp. Vaig ampliar la meva experiència laboral a paisos com França i Suissa. Em vaig decantar per estudiar aquesta carrera perquè sempre he estat interessat en poder ajudar a la gent.

M’agrada la natura, fer activitats al l’aire lliure i l’esport.

 

 

Que faig

Treballo a IDE des de l’any 2015 on  combino les diferents tècniques de la fisioteràpia, osteopatia i l'acupuntura, realitzant un tractament personalitzat i utilitzant les tècniques adaptades a cada persona per ajudar-vos a recuperar i mantenir el benestar físic i emocional. 

Tracto nens, adolescents i adults .

M’he  especialitzat en el tractament del dolor miofascial de l’aparell locomotor i utilitzo tècniques com la  punció seca, la fibrolisis diacutània ( ganxos) , electrolisis percutània intramuscular (epi).