Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
93 461 31 91 - 606 009 387
93 461 31 91 - 606 009 387

Reeducació

Reeducació Infantil Sant Andreu | Barcelona

Reeducació Infantil

La reeducació  es defineix com una intervenció psicoeducativa específica orientada a alumnes, ja siguin d’infantil, primària o secundaria que mostrin alguna dificultat concreta d’aprenentatge vinculada a la presencia d’algun trastorn específic referent al llenguatge com pot ser la dislèxia, la discalculia, la disortografia, el retard lector, l'expressió escrita, el TEL (Trastorn Específic del Llenguatge) el TANV (Trastorn d‘ Aprenentatge No Verbal), o bé trastorns com el TDAH (Trastorn per Dèficit d'Atenció i/o Hiperactivitat) o el TEA (Trastorns de l’ Espectre Autista), etc.

Malgrat també és útil i beneficiós per a aquells nens o joves que desitgen potenciar el seu rendiment (en absència de dificultats específiques d’aprenentatge o altres problemes emocionals), així com per alumnes amb altes capacitats.

¿Què aconseguim amb la reeducació infantil?

La reeducació, a diferencia del reforç escolar, no es centra única i exclusivament en el rendiment, sinó que també intervé en els factors emocionals i de conducta. Fomenta una millora de l’autonomia, de l’autoestima, de la percepció de autoeficàcia, de la motivació i d’aquells comportaments i hàbits que faciliten una adequada rutina d’estudi o treball. Al mateix temps promou la disminució o eliminació d’aquelles conductes que interfereixen o dificulten el rendiment.

La reeducació psicopedagògica estimula diferents habilitats cognitives (atenció, memòria, percepció, orientació temporal i visoespaial, llenguatge, raonament, metacognició, planificació, flexibilitat cognitiva, etc.). Tot això comportarà una millora del rendiment acadèmic a mig-llarg termini.

Inclou també l’assessorament a pares. L’objectiu consisteix en millorar la conscienciació de les dificultats específiques i el reconeixement dels comportaments associats a un determinat problema específic, així com l’assessorament sobre les estratègies i tècniques de gestió de determinats comportaments implicats en el rendiment escolar.

També engloba la comunicació i assessorament a l’escola/tutor per realitzar un treball coordinat i fomentar un coneixement més profund del perfil concret de l’alumne i de les adaptacions o recursos que puguin millorar el seu rendiment.

Per últim, aquesta tasca implica la comunicació i el treball coordinat amb altres professionals que treballin amb el nen o jove com el psiquiatra, logopeda, professor de reforç, etc.

També oferim:

- Entrenament cognitiu de l’atenció, la percepció i la memòria.
- Orientació i assessorament professional a aquells alumnes que acaben l’educació secundària a partir de la valoració de les seves aptituds i preferències.

Preu servei reeducació infantil:

         40 eur/ sessió 45 min
         1a visita amb pares i nen 50 eur/ 1h
Contacta'ns

Altres tractaments

  • Logopèdia infantil

    La logopedia infantil està destinada a nens i nenes amb algun tipus de dificultat en la parla, la veu, el llenguatge escrit o el llenguatge oral així com amb alguna alteració orofacial.
  • Psicologia infanto-juvenil