Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Reeducació

Reeducació
Malgrat també és útil i beneficiós per a aquells nens o joves que desitgen potenciar el seu rendiment (en absència de dificultats específiques d’aprenentatge o altres problemes emocionals), així com per alumnes amb altes capacitats.
La reeducació, a diferencia del reforç escolar, no es centra única i exclusivament en el rendiment, sinó que també intervé en els factors emocionals i de conducta. Fomenta una millora de l’autonomia, de l’autoestima, de la percepció de autoeficàcia, de la motivació i d’aquells comportaments i hàbits que faciliten una adequada rutina d’estudi o treball. Al mateix temps promou la disminució o eliminació d’aquelles conductes que interfereixen o dificulten el rendiment.
La reeducació psicopedagògica estimula diferents habilitats cognitives (atenció, memòria, percepció, orientació temporal i visoespaial, llenguatge, raonament, metacognició, planificació, flexibilitat cognitiva, etc.). Tot això comportarà una millora del rendiment acadèmic a mig-llarg termini.
Inclou també l’assessorament a pares. L’objectiu consisteix en millorar la conscienciació de les dificultats específiques i el reconeixement dels comportaments associats a un determinat problema específic, així com l’assessorament sobre les estratègies i tècniques de gestió de determinats comportaments implicats en el rendiment escolar.
També engloba la comunicació i assessorament a l’escola/tutor per realitzar un treball coordinat i fomentar un coneixement més profund del perfil concret de l’alumne i de les adaptacions o recursos que puguin millorar el seu rendiment.
Per últim, aquesta tasca implica la comunicació i el treball coordinat amb altres professionals que treballin amb el nen o jove com el psiquiatra, logopeda, professor de reforç, etc.

També oferim:

- Entrenament cognitiu de l’atenció, la percepció i la memòria.
- Orientació i assessorament professional a aquells alumnes que acaben l’educació secundària a partir de la valoració de les seves aptituds i preferències.

Preu: 35 eur/ sessió 45 min
         1a visita amb pares i nen 50 eur/ 1h