Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Psicologia

Psicologia
Hi ha moments a la vida en els que poden sorgir malestars, neguits i dificultats a qualsevol edat.

A la infància i adolescència es poden presentar dificultats de tipus escolar (baix rendiment, retard escolar, problemes d’aprenentatge), per agafar el son, problemes en l’alimentació, en el control d’esfínters, en l’adquisició del llenguatge i/o la parla, manifestacions de pors, dificultats pel que fa a les relacions (gelosies, mal maneig de l’agressivitat, aïllament), dificultats de concentració, hiperactivitat, ansietat ...

A l’edat adulta principalment es poden presentar estats d’ansietat, depressió, fòbies, trastorns del son i alimentaris...

A l’IDE oferim tant acompanyament psicològic a infants, adolescents i famílies,com a adults, amb diferents tipus d’intervencions especialitzades: consultes puntuals, psicodiagnòstics, indicacions i orientacions terapèutiques, tractaments psicoterapèutics, entrevistes d’assessorament amb les famílies, tractaments reeducatius i assessorament a escoles.

Preu: 50 eur/ sessió 50 min
          60 eur  1a visita/ sessió 1h 15min aprox.

Visites concertades.

S'atén també en francès (adults i infantil) 
Teràpia de parella

La parella representa un vincle important i significatiu per tots nosaltres, en el qual dipositem moltes expectatives i sovint donem a conèixer els millors aspectes i també les pròpies difcultats. La teràpia de parella està encaminada a oferir un suport en moments de crisi de la parella, que pot aparèixer en forma de malestar d’un o dos dels membres, amb l’objectiu d’acompanyar a la parella en la identificació i comprensió de les pròpies dificultats,  per tal de buscar la millor solució per cada un dels seus membres.

En les sessions participaran els dos membres de la parella i es realitzaran sessions individuals amb cada un dels membres en funció de l’evolució de la teràpia.

Preu: 60 eur/ Sessió de 1h 15 min aprox.
         70 eur 1a sessió

 
Teràpia familiar


La família és un sistema dinàmic i complexe que passa per diferents etapes del cicle vital. En moments poden aparèixer crisis, que poden suposar dificultats en un o varis membres de la família, com en els fills o filles petits, o adolescents, o inclús problemàtiques més greus com trastorns alimentaris o abús de tòxics. La teràpia familiar està encaminada a oferir un suport a la família en moments de crisi per tal d’afavorir el benestar de tots els seus membres, utilitzant els recursos propis de la família com a instruments de canvi.

En les sessions participaran tots els membres, la parella, els fills, els pares per separat, en funció de cada situació i l’evolució de la teràpia.

Preu: 60 eur/ Sessió de 1h 15 min aprox.
         70 eur 1a sessió