Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
93 461 31 91 - 606 009 387
93 461 31 91 - 606 009 387

Psicologia

Psicologia a Sant Andreu | IDE Institut

Centre psicològic a Barcelona


Hi ha moments a la vida en els que poden sorgir malestars, neguits i dificultats a qualsevol edat.

A la infància i adolescència es poden presentar dificultats de tipus escolar (baix rendiment, retard escolar, problemes d’aprenentatge), per agafar el son, problemes en l’alimentació, en el control d’esfínters, en l’adquisició del llenguatge i/o la parla, manifestacions de pors, dificultats pel que fa a les relacions (gelosies, mal maneig de l’agressivitat, aïllament), dificultats de concentració, hiperactivitat, ansietat ...

A l’edat adulta principalment es poden presentar estats d’ansietat, depressió, fòbies, trastorns del son i alimentaris...

A l’IDE oferim tant acompanyament psicològic a infants, adolescents i famílies,com a adults, amb diferents tipus d’intervencions especialitzades: consultes puntuals, psicodiagnòstics, indicacions i orientacions terapèutiques, tractaments psicoterapèutics, entrevistes d’assessorament amb les famílies, tractaments reeducatius i assessorament a escoles.

Preu: 55eur/ sessió 50 min
          60 eur  1a visita/ sessió 1h 
Visites concertades.

S'atén també en francès (adults i infantil) 
Teràpia de parella

La parella representa un vincle important i significatiu per tots nosaltres, en el qual dipositem moltes expectatives i sovint donem a conèixer els millors aspectes i també les pròpies difcultats. La teràpia de parella està encaminada a oferir un suport en moments de crisi de la parella, que pot aparèixer en forma de malestar d’un o dos dels membres, amb l’objectiu d’acompanyar a la parella en la identificació i comprensió de les pròpies dificultats,  per tal de buscar la millor solució per cada un dels seus membres.

En les sessions participaran els dos membres de la parella i es realitzaran sessions individuals amb cada un dels membres en funció de l’evolució de la teràpia.

Preu: 60 eur/ Sessió de 1h 15 min aprox.
         70 eur 1a sessió

 
Teràpia familiar


La família és un sistema dinàmic i complexe que passa per diferents etapes del cicle vital. En moments poden aparèixer crisis, que poden suposar dificultats en un o varis membres de la família, com en els fills o filles petits, o adolescents, o inclús problemàtiques més greus com trastorns alimentaris o abús de tòxics. La teràpia familiar està encaminada a oferir un suport a la família en moments de crisi per tal d’afavorir el benestar de tots els seus membres, utilitzant els recursos propis de la família com a instruments de canvi.

En les sessions participaran tots els membres, la parella, els fills, els pares per separat, en funció de cada situació i l’evolució de la teràpia.

Preu: 60 eur/ Sessió de 1h 15 min aprox.
         70 eur 1a sessió

Contacta'ns

Altres tractaments

  • Orientació en salut

    Sovint sentim malestar, tenim la sensació que no ens acabem de trobar bé, ens fa mal tot, sentim que no podem més, però no sabem localitzar el nostre mal.
  • Osteopatia

    L’osteopatia es defineix com una teràpia manual, creada sobre el coneixement precís de l’anatomia, la biomecànica i la fisiologia del cos humà.