Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
93 461 31 91 - 606 009 387
93 461 31 91 - 606 009 387

Píndola pels sentits (concert de bols tibetans)

Píndola pels sentits (concert de bols tibetans)
Regala’t tota una experiència sonora i sensitiva. Un apassionant viatge a través del so.

El so és vibració, vibració audible, energia amb una freqüència d’ona determinada.

Nosaltres som a éssers que també vibrem a diferents freqüències, cada òrgan, cada cèl·lula del nostre cos vibra amb una freqüència de ressonància específica, per tant som éssers sonors, som vibració, som so!

Partint d’aquesta base, en aquests concerts es fan servir diferents instruments i elements sonors vibracions, les quals, harmonioses ressonen en nosaltres, com poden ser els bols tibetans, bols de quarz, Diapasons amb diferents freqüències, Pals de pluja, buthang, crótals, campanes tubulars, sansala…
La manera més simple i directa de comunicar-se és amb les cèl·lules és a través de les vibracions.
Es tracta d’exposar l’organisme a vibracions intencionades i harmonioses. A través dels estímuls sonors es transmet informació al nostre cos i fa que aquest “Re-soni” amb aquestes vibracions i freqüències.

Després del concert vibracional amb sons harmònics i freqüències especifiques la gent se sent renovada i en pau….equilibrada física, emocional i espiritualment.

Día del concert:

Dimarts 8 de novembre 2022 a les 19.00h

Durada: 1 hora

Aportació: 20 eur