Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Osteopatia

Osteopatia per disminuir l'estrès | Institut de l'estrès

Amb l’osteopatia s’ajuda a disminuir la simptomatologia de l’estrès i es condueix el cos a la seva posició d’equilibri en tractar els conjunts crani-sacre, visceral i el músculo-esquelètic, a partir de la manipulació, elastificació i estiraments. Aquestes accions influeixen en el sistema nerviós produint relaxació mental i desaparició o alleujament de l’estrès.Els consells sobre hàbits de vida farà que el tractament resulti eficaç en el temps. I sempre, cada persona serà explorada de manera independent d’altres casos i a la vegada de forma global en el seu organisme.

  • Existeixen tres tractaments en Osteopatia:

    Estructural, que es dirigeix especialment als trastorns de les estructures òsees, musculars i articulars.

  • Visceral, que s'interesa pels òrgans com el fetge, el ronyó, l'estòmag...
  • Craneal, que insisteix en la noció de movilitat dels osos del crani i es dirigeix al desenvolupament del nadó acabat de nèixer, del nen, així com dels trastorns funcionals de l'adult.

Tractaments:

Esquinços, contractures, tendinitis, colon irritable, gasos, restrenyiment, hèrnia de hiat, trastorns ginecològics, asma, bronquitis, tos, pediatria, postoperatoris, trastorn de la son, estrès, ansietat, cefalees de diferents orígens, migranyes tensionals, bruxisme (ATM).

Preu: 50 eur/ sessió de 1 hora
         60 eur 1a visita / sessió 1 hora


Visites concertades.