Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
93 461 31 91 - 606 009 387
93 461 31 91 - 606 009 387

Osteopatia

Osteopatia per disminuir l'estrès a Sant Andreu | Institut de l'estrès
Amb l’osteopatia s’ajuda a disminuir la simptomatologia de l’estrès i es condueix el cos a la seva posició d’equilibri en tractar els conjunts crani-sacre, visceral i el músculo-esquelètic, a partir de la manipulació, elastificació i estiraments. Aquestes accions influeixen en el sistema nerviós produint relaxació mental i desaparició o alleujament de l’estrès.Els consells sobre hàbits de vida farà que el tractament resulti eficaç en el temps. I sempre, cada persona serà explorada de manera independent d’altres casos i a la vegada de forma global en el seu organisme.

Existeixen tres tractaments en Osteopatia:

  • Estructural, que es dirigeix especialment als trastorns de les estructures òsees, musculars i articulars.
  • Visceral, que s'interesa pels òrgans com el fetge, el ronyó, l'estòmag...
  • Craneal, que insisteix en la noció de movilitat dels osos del crani i es dirigeix al desenvolupament del nadó acabat de nèixer, del nen, així com dels trastorns funcionals de l'adult.

Tractaments del nostre centre d'Osteopatia a Barcelona:

Esquinços, contractures, tendinitis, colon irritable, gasos, restrenyiment, hèrnia de hiat, trastorns ginecològics, asma, bronquitis, tos, pediatria, postoperatoris, trastorn de la son, estrès, ansietat, cefalees de diferents orígens, migranyes tensionals, bruxisme (ATM).

Preu servei Osteopatia: 

         50 eur/ sessió de 1 hora

         60 eur 1a visita / sessió 1 hora


Visites concertades.

Contacta'ns

Altres tractaments

  • Psicologia

    L’estrès a nivell psicològic i emocional pot causar ansietat i depressió. També problemes de concentració i de memòria, fatiga mental, irritabilitat, insomni,així com dificultat per a prendre decisions, i també bruxisme (cruixir de dents), trastorns alimentaris, fumar més freqüentment, menjar-se les ungles, tics nerviosos...La psicologia disposa d’eines i tècniques per a fer front eficaçment a l’estrès i els seus símptomes.
  • Orientació en salut

    Sovint sentim malestar, tenim la sensació que no ens acabem de trobar bé, ens fa mal tot, sentim que no podem més, però no sabem localitzar el nostre mal.