Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Orientació en salut

Orientació  en salut

Si ens fa mal un queixal sabem que hem d’anar al destista, si ens hem trencat algun os , al traumatòleg, si tenim una erupció cutània al dermatòleg. Però quan el mal no el podem localitzar i identificar, què fem?

Com que cos i ment és un tot, som un conjunt d’interrelacions complexes i caòtiques amb capacitat d’autocuració, però que a vegades cal donar-li pistes, aplicar tractaments adequats i reorientar els nostres hàbits.

L’orientador en salut està format en el camp sanitari i té capacitat per a la interpretació holística i empàtica. Això vol dir , entendre la persona com un tot integrat cos i ment, i saber escoltar, per entendre i orientar-te per tal que puguis assolir un bon estat de salut.
Mitjançant una entrevista personal, test i prova del Max Pulse (màquina que medeix el nivell d'estrès tant físic com psíquic) podrà valorar l'estat de salut i assessorar en el tractament i/o teràpia més adequada.

Preu: 20 euros/ sessió 1 hora aprox.
Inclou test i max pulse.

Visites concertades.