Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
93 461 31 91 - 606 009 387
93 461 31 91 - 606 009 387

Orientació en salut

Orientació  en salut Sant Andreu

Si ens fa mal un queixal sabem que hem d’anar al destista, si ens hem trencat algun os , al traumatòleg, si tenim una erupció cutània al dermatòleg. Però quan el mal no el podem localitzar i identificar, què fem?

Com que cos i ment és un tot, som un conjunt d’interrelacions complexes i caòtiques amb capacitat d’autocuració, però que a vegades cal donar-li pistes, aplicar tractaments adequats i reorientar els nostres hàbits.

L’orientador en salut està format en el camp sanitari i té capacitat per a la interpretació holística i empàtica. Això vol dir , entendre la persona com un tot integrat cos i ment, i saber escoltar, per entendre i orientar-te per tal que puguis assolir un bon estat de salut.
Mitjançant una entrevista personal, test i prova del Max Pulse (màquina que medeix el nivell d'estrès tant físic com psíquic) podrà valorar l'estat de salut i assessorar en el tractament i/o teràpia més adequada.

Preu: 30 euros/ sessió 1 hora aprox.
Inclou test i max pulse.

Visites concertades.

Contacta'ns

Altres tractaments

  • Psicologia

    L’estrès a nivell psicològic i emocional pot causar ansietat i depressió. També problemes de concentració i de memòria, fatiga mental, irritabilitat, insomni,així com dificultat per a prendre decisions, i també bruxisme (cruixir de dents), trastorns alimentaris, fumar més freqüentment, menjar-se les ungles, tics nerviosos...La psicologia disposa d’eines i tècniques per a fer front eficaçment a l’estrès i els seus símptomes.
  • Osteopatia

    L’osteopatia es defineix com una teràpia manual, creada sobre el coneixement precís de l’anatomia, la biomecànica i la fisiologia del cos humà.