Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Institut de l'Estrès · Qui Som

L'Institut de l’Estrès el formen un grup de professionals experts en estrès que et poden informar, orientar i ajudar sobre com controlar l’ansietat i alliberar-se de l’estrès en unes instal·lacions adequades per això. A l’Institut de l'Estrès comptem amb professionals amb experiència que, a través de diferents disciplines, t’ajudaran i guiaran sobre com controlar l’ansietat i combatre l’estrès.

Ona Pich Sánchez

Psicòloga infanto-juvenil i d’adults i terapeuta familiar.

Com controlar l’ansietat i l’estrès
Entenc la psicoteràpia i la relació terapèutica com a acompanyament respectuós en el procés de coneixement i en la construcció d’una subjectivitat que afavoreixi el benestar emocional.

Qui soc

El meu interès per estudiar Psicologia neix de la meva curiositat per comprendre i aprofundir sobre les relacions humanes. La meva mirada crítica i reflexiva vers el món, em va dur a especialitzar-me en Psicologia Social i en perspectiva de gènere. Posteriorment vaig tenir interès en apropar-me a la psicologia des d’una altra vessant, com a psicoterapeuta, formant-me com a terapeuta familiar. I d’aquí vaig tenir la motivació en especialitzar-me en els mes petits, en atenció precoç. La formació i la supervisió considero que són unes eines fonamentals i necessàries,  i actualment participo en  seminaris continuats en temes d’infància i en perspectiva psicodinàmica.

El meu tarannà curiós m’ha dut a desenvolupar feines molt diverses dins del món de la Psicologia, tant a nivell públic com privat.

 

Que faig

A IDE ofereixo teràpia individual, de parella i familiar, destinat a la petita infància, adolescents i adults”.