Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Institut de l'Estrès · Gestió de l'Estrés a Sant Andreu

L'Institut de l’Estrès el formen un grup de professionals experts en estrès que et poden informar, orientar i ajudar sobre com controlar l’ansietat i alliberar-se de l’estrès en unes instal·lacions adequades per això. Al nostre centre de Sant Andreu comptem amb professionals amb experiència que, a través de diferents disciplines, t’ajudaran i guiaran sobre com controlar l’ansietat i combatre l’estrès.

Ona Pich Sánchez

Psicòloga infanto-juvenil i d’adults. Terapeuta familiar. Psicòloga general sanitària.

Com controlar l’ansietat i l’estrès
Entenc la psicoteràpia  i la relació terapèutica com un acompanyament respectuós en el procés d'autoconeixement i en la construcció d’una subjectivitat que afavoreixi l'equilibri i  el benestar emocional.

Qui soc

El meu interès en estudiar Psicologia neix de la meva curiositat per comprendre i aprofundir sobre les relacions humanes. La meva mirada crítica i reflexiva vers el món, em va dur a especialitzar-me en Psicologia Social i en perspectiva de gènere. Posteriorment vaig tenir interès en apropar-me a la psicologia des d’una altra vessant, com a psicoterapeuta, formant-me com a terapeuta familiar. Tots els adults hem estat petits, i d’aquí la meva motivació en especialitzar-me en atenció precoç. La formació continuada i la coordinació amb els diferents professionals de la xarxa considero que són eines fonamentals i necessàries en la tasca i cura a les persones.

El meu tarannà curiós m’ha dut a enfrontar diferents reptes professionals, desenvolupant la meva tasca com a psicòloga en serveis molts diversos dins de la xarxa pública i privada, aixi com també acompanyant a professionals de l'àmbit psicosocial com a formadora. 

 

Que faig

A IDE treballo com a psicoterapeuta individual, de parella i familiar, acompanyant als més petits, adolescents i adults.