Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Institut de l'Estrès · Gestió de l'Estrés a Sant Andreu

L'Institut de l’Estrès el formen un grup de professionals experts en estrès que et poden informar, orientar i ajudar sobre com controlar l’ansietat i alliberar-se de l’estrès en unes instal·lacions adequades per això. Al nostre centre de Sant Andreu comptem amb professionals amb experiència que, a través de diferents disciplines, t’ajudaran i guiaran sobre com controlar l’ansietat i combatre l’estrès.

Núria Campañá Arranz

Logopeda

Com controlar l’ansietat i l’estrès

La logopèdia ens proporciona les eines per a comunicar-nos de manera eficaç i créixer així amb tranquil·litat.

Qui soc

Soc logopeda i mestra d’educació especial. Em considero una persona tranquil·la, empàtica, curiosa i creativa.

Les meves inquietuds em van portar a viure bastants anys a Londres on vaig treballar com a mestra en una escola d’educació especial amb nens amb diferents patologies, tots ells amb discapacitat cognitiva severa i/o profunda. Allí, treballant en equip amb els diferents especialistes del centre, vaig aprendre a entendre al nen des d’un punt de vista holístic i global per a poder ajudar-lo a aprendre, créixer i ser feliç.

En el camp de la logopèdia he treballat amb infants en un CDIAP estimulant el llenguatge i la parla en edats primerenques així com en un centre privat amb edats ja més avançades, tenint sempre en compte tant les necessitats del nen com de la família. Alhora, el meu interès per ampliar els meus coneixements clínics en el tractament de persones amb dany cerebral adquirit i/o malalties degeneratives m’ha portat a especialitzar-me amb el màster en Neurologopèdia.

M’agrada poder ajudar les persones a superar les seves dificultats tot establint una relació de confiança i un treball en equip.

Que faig

A IDE treballo tant amb infants, joves o adults ajudant-los en tot allò que necessitin relacionat amb la parla, el llenguatge, la comunicació, la lectoescriptura, les funcions executives o la deglució avaluant les seves dificultats i aplicant les tècniques necessàries en cada cas (treball miofuncional, pràxies, implementant l’ús de suports visual o SAAC, etc.).

M’agrada treballar a partir de les motivacions del pacient, intentant crear unes sessions dinàmiques en les que a part d’aprendre també ens ho passem bé. Quan és necessari faig coordinació amb les escoles i un treball conjunt amb la família.