Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Institut de l'Estrès · Gestió de l'Estrés a Sant Andreu

L'Institut de l’Estrès el formen un grup de professionals experts en estrès que et poden informar, orientar i ajudar sobre com controlar l’ansietat i alliberar-se de l’estrès en unes instal·lacions adequades per això. Al nostre centre de Sant Andreu comptem amb professionals amb experiència que, a través de diferents disciplines, t’ajudaran i guiaran sobre com controlar l’ansietat i combatre l’estrès.

Montserrat Bovet Pla

Assessora
Experta en comunicació empàtica

Com controlar l’ansietat i l’estrès
Disposar de determinades eines de comunicació ens permetrà deixar d'escalar en el conflicte i establir connexions autèntiques amb els altres

Qui soc

Soc una persona que des de sempre ha estat interessada en temes que posen les relacions personals en el centre del debat. Això em va portar a estudiar dret i després a formar-me en mediació i comunicació. Haver viscut a Suècia, em va motivar a treballar també la influència dels aspectes culturals en l’àmbit de la comunicació.

Un dia perfecte per a mi, inclou una trobada amb familiars, amics o companys on la comunicació ha fluït amb lleugeresa i tornem a casa amb un bon record.

Que faig

Assessoro l’IDE en tots els temes relacionats amb les pràctiques professionals que es duen a terme per tal de que tot tingui una coherència, i sempre tenint en compte els aspectes comunicatius. També ofereixo cursos de comunicació intercultural i empàtica.