Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Institut de l'Estrès · Gestió de l'Estrés a Sant Andreu

L'Institut de l’Estrès el formen un grup de professionals experts en estrès que et poden informar, orientar i ajudar sobre com controlar l’ansietat i alliberar-se de l’estrès en unes instal·lacions adequades per això. Al nostre centre de Sant Andreu comptem amb professionals amb experiència que, a través de diferents disciplines, t’ajudaran i guiaran sobre com controlar l’ansietat i combatre l’estrès.

Mireia Langarita Lisón

Logopeda

Com controlar l’ansietat i l’estrès
El llenguatge és l'essència de l'ésser humà i gràcies a ell ens expressem, ens comuniquem i som capaços d'aprendre.

Qui soc

Sóc logopeda, especialista en Logopèdia Infantil. Tinc sensibilitat pels infants i gaudeixo podent ajudar als nens en aquells aspectes que més ho necessiten. M'agrada escoltar als infants i assessorar-los en allò que més els hi preocupa, tenint en compte els diferents aspectes de la seva personalitat.

Que faig

Treballo amb infants amb dificultats en la lectoescriptura o problemes de parla, entre d'altres. També treballo amb adolescents que tenen dificultats en el dia a dia durant el curs escolar i necessiten ajuda per tal d'organitzar-se o realitzar tècniques d'estudi; d'aquesta manera es facilita la tasca d'estudi que tant els hi costa.