Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Institut de l'Estrès · Gestió de l'Estrés a Sant Andreu

L'Institut de l’Estrès el formen un grup de professionals experts en estrès que et poden informar, orientar i ajudar sobre com controlar l’ansietat i alliberar-se de l’estrès en unes instal·lacions adequades per això. Al nostre centre de Sant Andreu comptem amb professionals amb experiència que, a través de diferents disciplines, t’ajudaran i guiaran sobre com controlar l’ansietat i combatre l’estrès.

Maria Suller Castillo

Psicòloga

Com controlar l’ansietat i l’estrès
Considero la relació d'ajuda responsable, sincera i humana com un dels vehicles més terapèutics i importants per a aconseguir el retrobament amb el nostre propi equilibri

Qui soc

M´ agrada molt la meva feina  i em sento molt afortunada de comptar amb la confiança d’altres persones per acompanyar un tram de les seves vides.

Estic compromesa amb una visió integral de la persona,respectant totes les àrees de l’esfera humana i confiant plenament amb la nostra capacitat natural d’autoregulació. Integrant humilitat i responsabilitat al ser tan petits en aquest univers però tan grans en les nostres vides.

Vaig començar com a psicoterapeuta individual en 2007 i des de llavors tinc el privilegi d'observar el gran potencial d'autoregulació, adaptació i superació del qual podem disposar quan generem les condicions adequades.
Realitzo formacions per a diferents col·lectius en risc d'exclusió social i facilito grups de creixement personal relacionats amb la gestió emocional i les relacions interpersonals.


Que faig

Realitzo psicología clínica, psicoterapia individual per adults i formacions relacionades amb l' ansietat i l'estrès.