Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Institut de l'Estrès · Gestió de l'Estrés a Sant Andreu

L'Institut de l’Estrès el formen un grup de professionals experts en estrès que et poden informar, orientar i ajudar sobre com controlar l’ansietat i alliberar-se de l’estrès en unes instal·lacions adequades per això. Al nostre centre de Sant Andreu comptem amb professionals amb experiència que, a través de diferents disciplines, t’ajudaran i guiaran sobre com controlar l’ansietat i combatre l’estrès.

Maria Pilar de Diego Carbó

Diplomada en infermeria, terapeuta de shiatsy, acupuntora i reflexòloga.

Com controlar l’ansietat i l’estrès
Busca pau per la teva ment i obtindràs salut pel teu cos.

Qui soc

Sóc una persona alegre, extrovertida, seria i responsable.

Vaig entrar amb 16 anys a treballar per casualitat a la Clínica Sant Jordi de Sant Andreu, quan encara era una clínica de "poble" i ho portaven monges. Després d'estudiar infermeria vaig obtenir el títol de Diplomada en infermeria, allà vaig estar gairebé 20 anys exercint la meva feina entre quiròfan, sala de parts i planta.

Més tard la vida em va portar a entendre que hem de veure a l'ésser humà com un tot, és a dir, ment, cos i emoció...

Per aquest motiu em vaig matricular en MTX (Medicina tradicional xinesa) i Sh (Shiatsu) i acupuntura, treballant de docent en l'Institut internacional de Sh a Barcelona. He ampliat els meus coneixements estudiant acupuntura i estètica, Flors de Bach, reflexologia podal, teràpia craneo-sacral, massatge relaxant i energètic. Amb el Col.legi d'infermeria: Gestió de l'Estrés  i Sofrologia emocional.

També com docent d 'infermeria imparteixo classes per persones aturades dins els programa del SOC.

Que faig

Ofereixo els meus serveis en el Centre IDE com terapeuta de Sh (Shiatsu) per a totes les edats, molt recomanable per embarassades en totes les fases de gestació, així com abans per preparar el niu.

També com acupuntora, amb les tècniques de ventoses i moxa. El massatge relaxant antiestrés amb olis essencials i les flors de Bach ens ajuden a tenir calma mental i salut emocional.

Amb la Reflexologia podal aconseguim crear equilibri intern..a través de les plantes dels peus...ja se sap els "peus parlen".