Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
93 461 31 91 - 606 009 387
93 461 31 91 - 606 009 387

Logopèdia

Logopeda per adults | Terapia i exercicis | Institut de l'estrés

Logopèdia per adults a BarcelonaTractem tant dificultats en la comunicació com problemes de deglució i alteracions miofuncionals. Algunes d’aquestes són:

- Atenció precoç
- Teràpia miofuncional (deglució atípica, respiració, succió, baveig, segell labial, articulació...)
- Reeducació de la veu (afonía, disfonia)
- Rehabilitació de les àrees de la parla i/o el llenguatge per demència o desprès d’haver patit un accident cerebrovascular (afàsia, disàrtria)

Reeducació de veu per adults:

Què treballem?

o Tècniques respiratòries
o Reeducació postural
o Modulació de la veu
o Autofeedback de la pròpia veu
o Articulació
o Tècniques de relaxació muscular
o Treball muscular corporal i orofacial
Per tal de fer un bon ús de la pròpia veu, pal·liar lesions vinculades al mal ús de la veu i disfonies d’origen orgànic.

Rehabilitació àrees del llenguatge i la parla per adults:

Què treballem?
Treballs de recuperació de les àrees afectades sempre que sigui possible.
o Treballs compensatoris d’altres àrees quan aquestes estan molt afectades.

Amb qui treballem?
o Persones amb afàsia
o Persones amb disàrtria


La logopèdia també treballa la memòria:

Entenem la paraula memòria com a una funció del cervell que ens permet codificar, emmagatzemar i recuperar aquells estímuls o informació que ja ha passat. És a dir, memòria és la capacitat per recordar.

Aquesta definició correspondria a la memòria a llarg termini; però existeixen altres tipus de memòria (per exemple la curt termini, la sensorial o la de treball) que ajuden a que la de llarg termini es faci més duradora.

Amb el pas del temps, aquesta funció cerebral es veu compromesa i és habitual observar una davallada. En ocasions, però, podem alentir aquest descens i el treball logopèdic en pot ser una solució molt eficaç.

El treball logopèdic, en aquest àmbit, s’ocupa de treballar i estimular el cervell amb diferents exercicis; treballant -conjunta o transversalment- tots els tipus de memòria.
Per suposat, no hem d’oblidar una bona alimentació i vida activa per a que tot el cos, en conjunt, estigui actiu i saludable.


Preu servei logopèdia:

40 eur/ sessió 45 min

50 eur 1a visita/ sessió 1h

Visites concertades.


Contacta'ns

Altres tractaments

  • Psicologia

    L’estrès a nivell psicològic i emocional pot causar ansietat i depressió. També problemes de concentració i de memòria, fatiga mental, irritabilitat, insomni,així com dificultat per a prendre decisions, i també bruxisme (cruixir de dents), trastorns alimentaris, fumar més freqüentment, menjar-se les ungles, tics nerviosos...La psicologia disposa d’eines i tècniques per a fer front eficaçment a l’estrès i els seus símptomes.
  • Orientació en salut

    Sovint sentim malestar, tenim la sensació que no ens acabem de trobar bé, ens fa mal tot, sentim que no podem més, però no sabem localitzar el nostre mal.