Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Institut de l'Estrès · Qui Som

L'Institut de l’Estrès el formen un grup de professionals experts en estrès que et poden informar, orientar i ajudar sobre com controlar l’ansietat i alliberar-se de l’estrès en unes instal·lacions adequades per això. A l’Institut de l'Estrès comptem amb professionals amb experiència que, a través de diferents disciplines, t’ajudaran i guiaran sobre com controlar l’ansietat i combatre l’estrès.

Laura Rodríguez Molano

Psicòloga infanto-juvenil i d'adults

Com controlar l’ansietat i l’estrès
Entenc la psicoterapia com un procés que dona pas al poder transformador dels vincles i la paraula per compendre'ns, acceptar-nos i viure millor

Qui soc

Sóc psicòloga general sanitària, des de la meva infància m'han apassionat les històries de vida dels qui m'envoltaven i he crescut amb el convenciment que l'ésser humà tendeix al desenvolupament i l'autorealització. Tots ens trobem amb obstacles que dificulten aquest camí i des de l'adolescència em vaig interessar profundament per tots els processos que ens ajuden a superar aquests obstacles i créixer malgrat les dificultats que puguem trobar-nos.

Que faig

En el IDE acompanyo processos de creixement de nens, adolescents i adults que puguin trobar-se amb diferents tipus d'obstacles o dificultats, o que simplement desitgin realitzar un procés per a millorar la seva qualitat de vida.