Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Institut de l'Estrès · Gestió de l'Estrés a Sant Andreu

L'Institut de l’Estrès el formen un grup de professionals experts en estrès que et poden informar, orientar i ajudar sobre com controlar l’ansietat i alliberar-se de l’estrès en unes instal·lacions adequades per això. Al nostre centre de Sant Andreu comptem amb professionals amb experiència que, a través de diferents disciplines, t’ajudaran i guiaran sobre com controlar l’ansietat i combatre l’estrès.

Laura Bongard Arteaga

Psicóloga y psicoterapeuta

Com controlar l’ansietat i l’estrès
Com va dir Proust, el veritable viatge al descobriment no consisteix en veure nous paisatges, sinó mirar amb altres ulls. I així entenc la psicoteràpia.

Qui soc

Sóc psicòloga i psicoterapeuta acreditada per FEAP. També  psicòloga general sanitària. Tinc experiència en clínica  d'adults, així com juvenils infantils i la primera infància. També treballo amb parelles i recentment estic investigant i interessada en la infertilitat i l'impacte emocional de les tècniques de reproducció assistida.

Per a mi, no hi ha fi en aquesta professió; és a dir, sempre hi ha noves formes de conèixer, apropar, aprendre i pensar. Mai hi ha dos casos iguals, i això transforma el nostre treball en igual de difícil que gratificant.

El meu apropamentt teòric és psicoanalític, però en la pràctica clínica em considero d'una corrent integradora.
Actualment estic treballant en atenció tant pública com privada.

Que faig

A IDE estic disponible per a nens, adolescents, adults i parelles.

Un dels aspectes que més m'agrada de l'IDE és la forma global de concebre i treballar els casos: incloent tant com sigui possible l'entorn (especialment en la infància i l'adolescència), fomentant la comunicació amb la família, la xarxa pública i les escoles per anar tot en el en la mateixa direcció.