Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Institut de l'Estrès · Gestió de l'Estrés a Sant Andreu

L'Institut de l’Estrès el formen un grup de professionals experts en estrès que et poden informar, orientar i ajudar sobre com controlar l’ansietat i alliberar-se de l’estrès en unes instal·lacions adequades per això. Al nostre centre de Sant Andreu comptem amb professionals amb experiència que, a través de diferents disciplines, t’ajudaran i guiaran sobre com controlar l’ansietat i combatre l’estrès.

Jasmine Gregori Le Du

Psicòloga infanto-juvenil i adults

Com controlar l’ansietat i l’estrès
La teràpia és un procés de reflexió, de comprensió i de descobriment de si mateix. Desitjo aportar una nova mirada, que ajudi a que es puguin  produir canvis positius.

Qui soc

Sóc psicòloga i psicoterapeuta acreditada. He cursat el Màster en Psicopatologia Clínica i Psicoteràpia Psicoanalitica en la Fundació Vidal i Barraquer. He realitzat una formació específica en Psicologia infanto- Juvenil.
(Tinc l'homologació de psicòloga general sanitària. )

Fins on m'arriba  la memòria, sempre he tingut curiositat per comprendre les vides de les persones, els seus relats i les seves vivències.
Avui dia, continuo aprenent molt dels meus pacients. Cadascuna de les persones que acompanyo té una personalitat única, un humor, una història i una singularitat que el defineix. Cadascun té les seves fortaleses i les seves fragilitats. En alguns moments, el malestar emocional els obstaculitza per veure la bellesa que tenen en ells mateixos. Ajudar-los a ser conscients de la seva singularitat, a respectar-se i a valorar-se forma part del meu ofici.

Que faig

A IDE atenc i acompanyo a nens, adolescents i adults que trobin dificultats en el seu desenvolupament personal per diferents motius.
En el cas de l'acompanyament psicològic de nens i adolescents, em coordino amb les escoles i amb les famílies de manera regular.
Faig el meu treball des d'una orientació psicodinàmica, tenint en compte la persona en la seva globalitat i fent vincles entre les emocions de la persona, les seves vivències actuals i la seva història. Aquest acompanyament terapèutic el faig tenint una escolta neutra i benèvola, al treball amb la paraula i el diàleg i fent servir  els recursos del joc, el dibuix, les històries amb els més petits.
Per a mi, la psicoteràpia és un procés d'ajuda, un intercanvi entre dues persones que busquen comprendre les dificultats actuals o les crisis vitals que poden aparèixer en el transcurs de la vida per a poder induir canvis en certes dinàmiques o patrons de comportament.
Atenc també en francès.