Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Ja tenim el Dr. Holon del mes de novembre.

Ja tenim el Dr. Holon del mes de novembre.
Vés a l'apartat Dr. Holon.

 • Activitats per a l’inici del desconfinament

  Activitats per a l’inici del desconfinament


  PROPOSTA 39:

  Paisatges a un quilòmetre de casa
  Des de casa, quan sortim,  podem organitzar rutes diferents d’un quilòmetre de distància.
  Imaginem-nos que som organitzadors de viatges i hem de crear una sèrie d’itineraris. Els podem marcar en un plànol i remarcar què hi ha d’interès a cada ruta. Pot ser des d’un comerç interessant, una façana destacable, un arbre diferent, un parterre ben cuidat...
  Després a casa podem presentar-los o podem fer un concurs a veure qui troba l’itinerari més interessant. Es poden fer votacions.


 • Activitats per a l’inici del desconfinament

  Activitats per a l’inici del desconfinament


  PROPOSTA 35:

  Va de mascotes
  Avui quan sortim al carrer ens podem fixar en quantes mascotes trobem quan anem de passeig. Bàsicament veurem gossos. Com són? Grans, petits, de quins colors? Pèl llarg o curt? Cues llargues o curtes.
  Igual també podem veure algun gat als balcons o pel carrer. Com era?
  Potser ja en tenim un de gos a casa, o potser un lloro, o un altre animal. Però si n’haguéssim de triar un com ens agradaria que fos?


 • Activitats per a l’inici del desconfinament

  Activitats per a l’inici del desconfinament


  Fins ara hem anat presentant activitats per fer a casa durant aquests dies de confinament, però segurament aviat entrarem en una fase de desconfinament gradual. Això pot provocar des de por, a mandra a canviar una nova rutina que potser hem adquirit aquests dies a casa.
  Per això ara proposem uns tipus d’activitats que es puguin fer a fora per a després si volem seguir a casa, o a l’inrevés, començar a casa i seguir fora. Hem de tornar a connectar l’interior amb l’exterior.

  PROPOSTA 31:

  Endevina, endevinalla...
  Avui sortim a fora, però abans de sortir de casa anotem en un paper, ho pot anotar la persona que es queda a casa i no dir-ho,  quantes mascaretes diferents ens sembla que podem veure que porta la gent. O podem dir també quanta gent va sense, o quin és el tipus de mascareta que domina. Quan tornem a casa donem el resultat i comprovem si el número anotat coincideix. A veure si el suposat s’acosta a la realitat.