Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Institut de l'Estrès · Gestió de l'Estrés a Sant Andreu

L'Institut de l’Estrès el formen un grup de professionals experts en estrès que et poden informar, orientar i ajudar sobre com controlar l’ansietat i alliberar-se de l’estrès en unes instal·lacions adequades per això. Al nostre centre de Sant Andreu comptem amb professionals amb experiència que, a través de diferents disciplines, t’ajudaran i guiaran sobre com controlar l’ansietat i combatre l’estrès.

Isabel de Ferrer Roca

Psicòloga infanto-juvenil i adults

Com controlar l’ansietat i l’estrès
Entenc la psicologia com un camí que a través de la paraula, el pensament, el diàleg i la relació compartida permet arribar a un equilibri personal

Qui soc

Sóc la Isabel de Ferrer Roca; des dels 14 anys tenia clar que volia ser psicòloga, m'interessava molt conèixer i entendre la complexitat de la ment i ajudar en el patiment de les persones. I em va semblar que la millor manera era començar per l’inici  de la vida, així que em vaig especialitzar en el món de la infància.

Sóc psicòloga i treballadora social, amb més de 10 anys d’experiència en nens, adolescents i famílies. Amb el que comporta també,  un treball intensiu tant amb pares com amb les escoles.

He treballat tant en la xarxa pública (CDIAP i CSMIJ), com en la privada.

Que faig

A IDE estic coordinant l’equip de Psicologia i treballant com a psicòloga de nens, adolescents i famílies, així com també amb adults.