Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Institut de l'Estrès · Gestió de l'Estrés a Sant Andreu

L'Institut de l’Estrès el formen un grup de professionals experts en estrès que et poden informar, orientar i ajudar sobre com controlar l’ansietat i alliberar-se de l’estrès en unes instal·lacions adequades per això. Al nostre centre de Sant Andreu comptem amb professionals amb experiència que, a través de diferents disciplines, t’ajudaran i guiaran sobre com controlar l’ansietat i combatre l’estrès.

Irene Tubau Martínez

Psicòloga infantil, juvenil i d’adults.

Com controlar l’ansietat i l’estrès
Elabora el passat, viu en el present i construeix el futur.

Qui soc

Des de petita he tingut clar que volia dedicar- me a la psicologia, acompanyar a les persones  en els diferents moments de la vida. Després de llicenciar-me en psicologia, vaig continuar formant-me realitzant el màster de “Psicologia dinàmica, intervernció i investigació”, també formació en diagnòstic i psicopatologia i des de llavors que he seguit formant-me i assistint a seminaris.

Psicòloga amb més de 10 anys d ‘experiència en la clínica privada.

Que faig

A IDE treballo com a psicòloga acompanyat a infants, adolescents i  a adults. Realitzant un treball estret de coordinació amb la xarxa pública i amb les escoles.