Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Gimnàstica reductora: Callanetics

Gimnàstica reductora: Callanetics

Què és?

Es un mètode d'entrenament físic que permet treballar els músculs de forma molt eficaç, conduint a qui ho practica a la reducció de greix i volum corporal, i amb la pràctica constant, l’assoliment de la seva figura ideal. Aquest sistema es basa en la implementació d'una sèrie d'exercicis basats en contraccions musculars lentes, petites i repetitives conjuntament amb moviments d'estirament, centrats en grups de músculs aïllats.

D'on ve?

Va ser creat per Callen Pinckney, una professional del fitness, a la dècada dels 70 com un entrenament per alliberar el dolor. Des de llavors i gràcies als excepcionals resultats que el seu sistema generava, el callanetics va cobrar rellevància a nivell mundial i es va convertir en un pilar per mantenir la salut i el benestar.

Beneficis:

  • Augmenta l'energia, la resistència i el to muscular.
  • Tonifica les zones amb flaccidesa, afavoreix la disminució de pes i redueix la cel•lulitis.
  • Millora l’estat cardiovascular i la condició física en general.
  • Atorga flexibilitat i velocitat als moviments.
  • Corregeix els problemes posturals.
  • Millora l'equilibri i afavoreix la coordinació.
  • Millora l'autoestima i enforteix la voluntat.

Cada quant es recomana practicar-la:

El programa Callanetics es desenvolupa durant una hora aproximadament.

Es recomanable que es dugui a la pràctica 2 vegades a la setmana, però un cop assolits els objectius principals, amb una sessió a la setmana serà suficient.

Nombre de persones a cada sessió:

Les classes s'efectuen en grups reduïts, de manera que els alumnes reben una atenció personalitzada a la vegada que es motiven exercitant-se en grup. .

Tots els exercicis s’adapten al nivell de cada alumne i als seus progressos durant el curs.

Ho poden practicar tant homes com dones sense límit d'edat.

Fem un seguiment personalitzat durant tot el curs, del pes i les mesures corporals dels alumnes.

En nuestras sesiones complementamos el Callanetics con hipopresivos y Gym ball (pelota de pilates).

Hipopressives:
la base dels abdominals hipopressius són les tècniques respiratòries i els principis de la reeducació postural. És un sistema d'entrenament holístic l'objectiu principal del qual és la reeducació postural i tònica, per aconseguir la postura correcta, exercint "menys pressió" en el cos per trobar "major benestar". Els primers efectes que els practicants  sentiran són la reducció de la cintura, l'augment de la mobilitat del pit, la millora de la flexibilitat, així com un excel·lent sentit del confort postural.

Gym ball: es coneix com pilota Suïssa, pilota per a pilates... Treballa constantment els estabilitzadors del cos (músculs que donen estabilitat i eviten lesions, obtenint flexibilitat, reforçant el to muscular i l'equilibri. En treballar en una superfície inestable, es realitza un treball més intens i exigent, causant correcció postural, aconseguint una posició vertical, ajuda a prevenir i rehabilitar els problemes d'esquena.
Recomanat per a dones embarassades a partir del tercer mes.


Horaris: 

Dimarts de 19.00-20.00h

Dimecres de 14.00-15.00h


Preus: 35 eur al mes (1 sessió a la setmana)
           55 eur al mes (2 sessions a la setmana)

Promoció: Si fas dues activitats diferents al mes pagues 55 eur (en comptes de 70 eur)