Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
93 461 31 91 - 606 009 387
93 461 31 91 - 606 009 387

Fisioteràpia

Fisioteràpia a Sant Andreu | IED Institut

...La fisioteràpia tracta alteracions múscul esquelètiques i biomecàniques degudes a una lesió, una malaltia, una postura incorrecta, a l’estrès crònic i a l’ansietat.

Aquestes alteracions poden ser cervicàlgies, lumbàlgies, hèrnies discals, tendinitis, etc... on afecten tant a nivell físic com psicològic.

Els principals objectius de la fisioteràpia són disminuir el dolor i la inflamació, restablir la mobilitat i millorar l’equilibri, d’aquesta manera millorar la qualitat de vida de la persona.

A cada sessió de fisioteràpia es poden combinar diferents tècniques com el massatge, l’exercici terapèutic, la punció seca, els “ganxos”, etc...on s’adaptaran a cada persona.


Punció seca: Indicada per tractar punts gatell (PG) que són nòduls, de la mida d’un pèsol, dins d’una banda tensa del múscul. La seva estimulació produeix dolor. La tècnica es basa en punxar amb una agulla molt fina el punt gatell i obtenir un espasme muscular com a resposta.

Fibrolisis diacutanea “ganxos”: tècnica instrumental indicada per tractar dolors mecànics de l'aparell locomotor quan la musculatura presenta adherències. Millora la circulació sanguínia, elimina les adherències i estimula els receptors nerviosos.

 Exercici terapèutic: Exercicis físics que ajuden a millorar la mobilitat corporal i l’equilibri, millorar la capacitat respiratòria, millorar l’agilitat i la força muscular i també ajuden a disminuir l’estrès i l’ansietat, amb l’objectiu de prevenir lesions.Preu sessió fisioteràpia: 40 eur/sessió 50 min aprox.

Cita prèviaAltres tractaments


Reflexologia:
És una tècnica manual que treballa a través de la digitopressió sobre els punts reflexes del peu i/o mà, amb l'objectiu principal de regular i equilibrar tot l'organisme.
Indicada pel tractament de l'estrès i altres desequilibris emocionals, alteracions funcionals i hormonals, molèsties digestives, dolors articulars en general, alteracions circulatòries, etc.

Preu: 40 eur/sessió 50 min aprox.


Drenatge Limfàtic Manual (DLM): Indicat per la retenció de líquids, cames cansades, cel·lulitis, edemes, limfedemes i trastorns circulatoris. Són maniobres suaus, lentes i repetitives on s'ajuda a drenar la limfa, líquid que hi ha dins els vasos limfàtics, i activar la circulació de retorn.

Preu: 40 eur/sessió 50 min aprox.


Massatge descontracturant: Indicat per contractures musculars, es realitza amb maniobres i pressions profundes sobre la musculatura per relaxar i disminuir el to. Millora la circulació sanguínia, relaxa i disminueix els mals de cap i migranyes produïts per contractures cervicals.

Preu: 40 eur/sessió 50 min aprox.Massatge relaxant: Indicat per disminuir l’estrès i l’ansietat a través de maniobres suaus amb olis essencials.

Preu: 40 eur/sessió 50 min aprox.Massatge esportiu: Indicat per preparar la musculatura abans d’una competició i per relaxar-la al finalitzar una sessió intensa d’exercici físic.

Preu: 40 eur/sessió 50 min aprox.


Shiatsu: Shiatsu-Ki És un art de curació oriental, basat en l'armonizació d'energía (Ki), a través del contacte. Shiatsu-Ki produceix un profund efecte de relaxació i integració, que ajuden a millorar el nostre estat  físic emocional, mental i espiritual.

El terapeuta serà sensible a les teves necesidades personals i farà servir diferents tècniques per a millorar la circulació de Ki: pressions, balancejos, percusions, estiraments i contactes suaus. 
Recomenem fer servir roba còmoda ja que el massatge es realitza vestit.

Preu: 45 eur/ sessió 1h aprox.

          


Contacta'ns

Altres tractaments

  • Psicologia

    L’estrès a nivell psicològic i emocional pot causar ansietat i depressió. També problemes de concentració i de memòria, fatiga mental, irritabilitat, insomni,així com dificultat per a prendre decisions, i també bruxisme (cruixir de dents), trastorns alimentaris, fumar més freqüentment, menjar-se les ungles, tics nerviosos...La psicologia disposa d’eines i tècniques per a fer front eficaçment a l’estrès i els seus símptomes.
  • Orientació en salut

    Sovint sentim malestar, tenim la sensació que no ens acabem de trobar bé, ens fa mal tot, sentim que no podem més, però no sabem localitzar el nostre mal.