Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Fisioteràpia

Fisioteràpia

...Les cefalees, lumbàlgies, cervicàlgies…poden ser tractades.

També amb tècniques de baixa intensitat es pot provocar una relaxació del sistema nerviós i aconseguir, amb moviments lents, la relaxació global tant a nivell físic com psíquic.

A nivell físic, millora el sistema circulatori i linfàtic, facilitant l’absorció de líquids i l’activitat dels òrgans interns, té efectes analgèsics i ajuda a adquirir una millor postura.

A nivell psicològic manté la ment relaxada, estimula els sentiments positius i dóna seguretat i sensació de comfort.

Preu: 35 eur/ sessió 50 min aprox

Cites concertades.


Dins de la fisioteràpia es poden fer tractaments més personalitzats:

Reflexología: És una tècnica manual que treballa a través de la digitopressió sobre punts reflexes del peu i/o de la mà, amb l'objectiu principal de regular i equilibrar tot l'organisme.
Indicada pel tractament de l'estrès i altres desequilibris emocionals, alteracions funcionals i hormonals, molèsties digestives, dolors articulars en general, alteracions circulatòries, etc.

Preu: 35 eur/ sessió 50 min aprox.

Massatge drenatge limfàtic (massatge anticel.lulític): És una terapia manual que té la propietat de drenar els líquids que en ocasions, s'acumulen als teixits. D'aquesta manera ajudem a que el sistema limfàtic els absorveixi i els elimini amb normalitat. Resulta un tractament ideal en casos de trastorns circulatoris, edemes, cames inflades, pesades, retenció de líquids, cel.lulitis, linfedema post cirugia, restrenyiment, dolor menstrual, migranyes i sinusitis.

Preu: 40 eur/ sessió 50 min aprox.

Massatge per a embarassades: Que alleujar tensions, insomni, mals de cap, esquena i articulacions, millorar la circulació, ajudar a la digestió i regular el sistema nerviós.

Preu: 40 eur/sessió 50 min aprox.

Massatge descontracturant: Aquest tractament s'utilitza quan hi ha les contractures musculars. Són molt comuns en la zona  de l'esquena, especialment a nivell cervical i lumbar. Amb el massatge ajudem a aconseguir el to muscular i així disminuir el dolor.

Preu: 40 eur/sessió 1h aprox.

Massatge esportiu: Especialment indicat per a persones que realitzen freqüentment esport. Massatge pre competició, competició, post competició, rehabilitació i de manteniment.

Preu: 35 eur/ sessió 50 min aprox.

Massatge infantil: Alleuja l’estrès i l’ansietat, facilita el son llarg i de qualitat. Produeix sensació de tranquil·litat i relaxació a la vegada que proporciona seguretat i autoestima. Enforteix el sistema immunològic i beneficia el sistema digestiu. A partir de 6 anys i acompanyat d'un adult a la sessió.

Preu: 35 eur/ sessió de 45 min aprox.

Massatges reductors de l'estrès:

Massatge relaxant: L’oli impregna suaument el cos de la persona mitjançant un massatge relaxant o més intens per alleugerir l’estrès i calmar els músculs dolorits, el sistema nerviós comença a descarregar tensió. D’aquesta manera se sent un gran benestar en tot l’organisme que fa disminuir la fatiga física i mental.

Preu: 40 eur/ sessió 50 min aprox.

Massatge facial: El 70% de la tensió que acumulem es reflecteix a la cara, per això  aplicant diferents tècniques manuals basades en el massatge japonès Kobido, ajudem a combatre l’estrès i alliberem la tensió muscular tractant la zona del coll , mandíbula, pòmuls, front i cap.  Millorem la circulació de la sang i afavorim la eliminació de toxines a la vegada que les cèl·lules de col·lagen i elastina es renoven més freqüentment, aportant lluminositat al rostre i prevenint i reduint els signes d’expressió.Experimentaràs l’equilibri perfecte, cuidant-te a la vegada per dins i per fora.

Preu: 40 eur/ sessió 50 min aprox.

Massatge equilibrant: Massatge basat en l’Ayurveda, la medicina tradicional de l’Índia.Basat en tècniques de curació i vida saludable de fa més de 4.000 anys, respecta la facilitat del cos de regenerar-se per ell mateix.Aquest massatge afavoreix l’autoconeixement i restableix l’harmonia física i emocional.Amb olis essencials, gaudiràs de moviments circulars i suaus i delicades friccions realitzades amb les mans, dits i avantbraços .A nivell emocional afavoreix l’agilitat mental i la memòria, millora la capacitat de prendre decisions, alleuja les pors i ansietats, i millora la qualitat del son. A nivell físic alleuja els dolors articulars, la tensió i estimula la circulació sanguínia.

Preu: 40 eur/ sessió 50 min aprox.

 
Massatge Shiatsu: El Shiatsu-Ki és un art curatiu oriental, basat en l’harmonització de l’energia (Ki), a través del contacte.
El Shiatsu-Ki produeix un profund efecte de relaxació i de integració, que ajuden a millorar el nostre estat físic-emocional, mental i espiritual.
El teu terapeuta serà sensible a les teves necessitats personals i farà servir diferents tècniques per millorar la circulació del Ki: pressions, balancejos, percussions, estiraments i suaus contactes.
Es recomana vestir amb roba còmoda ja que el massatge es fa vestit.

Preu: 45 eur/ sessió 1h aprox.

Massatge personalitzat: Adaptat a les teves necessitates. Escull les zones a tractar (una o més). Tu esculls on vols ser tractat. Massatge terapèutic, relaxant, facial...o de tot una mica. Relaxa't en una sessió feta a la teva mida!

Preu: 40 eur/ Sessió 1 h aprox.


Massatge relax mental: És un sistema de teràpia manual suau i profund basat en tècniques sacro-cranials. Ajuda a optimitzar el funcionament del SN (sistema nerviós central). Està indicat en mals d'esquena , cefalees, dolors articulars, fibromialgia, estrès, alteracions del son...
Proporciona equilibri i benestar on hi ha un enfocament integral de la persona i la interconneció de la ment i el cos.

Preu: 40eur/ sessió de 50min