Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Espai de criança (xerrada informativa gratuïta)

26-05-2019

Espai de criança (xerrada informativa gratuïta)

A IDE obrim un espai de criança per acompanyar les mares, pares i famílies recent nascudes. Un espai d'intimitat i recolçament per a una faceta del cicle vital que demana molta dedicació i recursos per afrontar els moments difícils i estresants que poden apareixer durant el postpart i la criança, està especialmente dirigit a persones que vulguin tenir  un soport de grup amb altres mares i/pares, des de l'àmbit emocional i afectiu… que vulguin disfrutar amb alegría aquest moment preciós.

 
Xerrada informativa gratuïta 


Dia: Dimecres 12 de juny 2019

Hora: 11.30h

Acompanya: Brenda Torres (psicòloga i psicoterapeuta especialista en criança ecològica i prevenció psicosocial)

Es per això que obrim un espai de criança respectuosa per families que vulguin compartir moments  d'intimitat i cura de les seves criatures. Acompanyant maternitats i paternitats conscients i repectuoses amb les necessitats del nadó, des d'una visió ecològica i afavorint vincles segurs i de confiança en els inicis de la vida.
Si tens un nadó i/o fills petits aquest espai és per a tú.
Tractarem temàtiques com l'apego, agressivitat i conflictes, lactància i els seus aspectes emocionals, treball corporal i conciència del cos en el dia a dia de la mare-fill, pare-fill, entre altres temes. T'hi esperem!