Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
93 461 31 91 - 606 009 387
93 461 31 91 - 606 009 387

Dr. Holon respon

Dr. Holon respon
Excepcionalment i en temps Covid i de manera gratuïta el Dr. Holon contestarà a les preguntes que per mail li adreceu.

Excepcionalment i en temps Covid i de manera gratuïta el Dr. Holon contestarà a les preguntes que per mail li adreceu.

Vivim temps incerts. Un virus desconegut, i encara sense controlar, ha fet trontollar la nostra salut, la nostra feina, les nostres relacions socials i familiars. Tot és diferent, i els canvis sense saber on porten, generen incertesa permanent i creen una sensació d’impotència, de desànim i d’estrès. Ens costa gestionar les nostres emocions i tenim malestar físic i psicològic. Patim cansament pandèmic.

Les manifestacions d’aquest estrès poden ser diferents: potser ens trobem que ens costa seguir el dia a dia, que estem desanimats i no visualitzem el nostre futur o el veiem molt negre. Potser ens costa dormir, tenim malsons, ens sentim fatigats, tenim mal de cap, hem perdut la gana o mengem descontroladament, ens sentim desemparats, no ens podem concentrar, estem irritables i a la més mínima saltem. Estem angoixats, ansiosos i molt estressats.

I què podem fer? Els centres sanitaris estan col·lapsats, tampoc és que estem tan malament, però necessitem que algú ens ajudi a superar aquesta situació i ens aconselli.

Envia un correu electrònic a informacio@institutestres.com,  i explica breument què et causa aquesta situació: angoixa, irritació, pessimisme, mal de panxa, mareig... és a dir, quins símptomes psíquics o físics et provoca aquest temps d’estrès pandèmic.

El Dr. Holon t’aconsellerà per tal que puguis viure de la millor manera possible aquesta etapa.*

* Dr. Holon (equip de professionals de l’Institut de l’estrès)