Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Institut de l'Estrès · Gestió de l'Estrés a Sant Andreu

L'Institut de l’Estrès el formen un grup de professionals experts en estrès que et poden informar, orientar i ajudar sobre com controlar l’ansietat i alliberar-se de l’estrès en unes instal·lacions adequades per això. Al nostre centre de Sant Andreu comptem amb professionals amb experiència que, a través de diferents disciplines, t’ajudaran i guiaran sobre com controlar l’ansietat i combatre l’estrès.

Cristina Rodriguez Sánchez

Logopeda

Com controlar l’ansietat i l’estrès
La logopèdia es pot entendre com la fusió entre la ciència i art.
Ciència pel conjunt de coneixements i art pels processos que es fan fins a aconseguir els objectius.

Qui soc

El meu nom és Cristina Rodríguez Sánchez i sóc una noia una mica tímida encara que em considero extravertida. M’agrada molt riure i compartir positivitat amb el meu entorn.

 

En els moments lliures i d’oci m’agrada molt caminar, ballar, conviure amb amics i família, menjar, dormir, cuinar, viatjar, la moda, el cine... També m’agrada i tinc moltes inquietuds per seguir creixent i formant-me com a logopeda; fent-me més professional per donar sempre la millor versió de mi davant de cada persona amb el seu cas concret.

Que faig

Sóc logopeda. Desenvolupo la meva professió treballant tant amb infants com adults, en les àrees del llenguatge (oral i escrit – expressiu i comprensiu), la parla, les funcions executives, l’atenció i l’estimulació sensorial, principalment.