Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
93 461 31 91 - 606 009 387
93 461 31 91 - 606 009 387

Comunicació empàtica

Comunicació empàtica

Les relacions interpersonals formen part de molts aspectes de la nostra vida. Des de les relacions familiars fins a l’escola o el treball, la interacció que tenim amb altres forja de moltes maneres els nostres dies. 

Tots hem viscut moments en que no hem sabut comunicar de manera efectiva el que sentíem, el que necessitàvem o no hem entès el que ens volien transmetre. Aquestes situacions de falta de la comunicació empàtica ens poden fer patir molt a la feina i amb els que més estimem.

Les tècniques de la comunicació empàtica ens ajuden a expressar la nostra opinió sense provocar rebutjos ni enemistats, a escoltar sense prejudicis i a motivar a través de l’empatia, buscant resoldre conflictes de manera que les necessitats de tots quedin satisfetes. Ens ajuden a construir relacions que promouen el nostre benestar i el dels altres.*També fem sessions individuals.

Preu:50 euros

Durada: 1 hora

Amb cita prèvia


Contacta'ns

Altres tractaments

 • Posa't en forma

  Comencem una nova activitat per ajudar-te a posar-te en forma.

  Exercicis d'estiraments i tonificació

  Personalitzats i per totes les edats.
  Grups reduïts
  Mesures anticovid

  Horaris:


  Dimarts de 19.00h a 20.00h
  i/ó
  Dijous de 19.00h a 20.00h

  Inici: Dimarts 19 d'octubre

  Preu: 35 eur/mes (20 eur només a l'octubre ja que es comença a meitat de mes)

           Preu 2 sessions setmanals: 55 eur/mes


  Activitat conduïda per Regina Roca (fisioterapeuta)

  ...
 • Diatia i alimentació antiestrès

  La diatia és el règim de vida adequat per mantenir la salut i prevenir la malaltia. Relaciona l’activitat de l’home amb l’entorn.