Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Comunicació empàtica

Comunicació empàtica

Les relacions interpersonals formen part de molts aspectes de la nostra vida. Des de les relacions familiars fins a l’escola o el treball, la interacció que tenim amb altres forja de moltes maneres els nostres dies. 

Tots hem viscut moments en que no hem sabut comunicar de manera efectiva el que sentíem, el que necessitàvem o no hem entès el que ens volien transmetre. Aquestes situacions de falta de la comunicació empàtica ens poden fer patir molt a la feina i amb els que més estimem.

Les tècniques de la comunicació empàtica ens ajuden a expressar la nostra opinió sense provocar rebutjos ni enemistats, a escoltar sense prejudicis i a motivar a través de l’empatia, buscant resoldre conflictes de manera que les necessitats de tots quedin satisfetes. Ens ajuden a construir relacions que promouen el nostre benestar i el dels altres.