Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Institut de l'Estrès · Gestió de l'Estrés a Sant Andreu

L'Institut de l’Estrès el formen un grup de professionals experts en estrès que et poden informar, orientar i ajudar sobre com controlar l’ansietat i alliberar-se de l’estrès en unes instal·lacions adequades per això. Al nostre centre de Sant Andreu comptem amb professionals amb experiència que, a través de diferents disciplines, t’ajudaran i guiaran sobre com controlar l’ansietat i combatre l’estrès.

Carol Márquez Moreno

Coordinadora

Com controlar l’ansietat i l’estrès
Quan sentis la necessitat de fer un gir a la teva vida per ser feliç...actua! Treballa-ho! ja que a la vida, fins i tot per a fer una bona truita, s'ha de girar algun cop.

Qui soc

Sóc una persona molt creativa i m’agrada traslladar aquesta creativitat a la feina. Per aquest motiu, vaig estudiar Visual Merchanding a Barcelona quan encara ser merchandiser  estava considerat un “nou ofici”. De forma autodidacta he après diverses tècniques de belles arts,  que m’han permès a la vegada ampliar les meves capacitats a l’hora de dissenyar i dur a terme diferents projectes amb finalitats  comercials i terapèutiques entre moltes altres. M’agraden les ciències de la Salut i això m’ha conduït a estudiar Laboratori de diagnòstic clínic i Tècnic Auxiliar d’Infermeria. Sóc de caràcter obert i empàtic. M’encanta estar envoltada de gent i transmetre alegria i tranquil·litat a les persones amb qui interactuo. 

 

Que faig

Sóc part de l’equip de coordinació a l’IDE. La meva feina es basa tant  en la planificació , organització i administració   del centre,  com en la   comunicació amb els professionals i  pacients. Em pots trobar a la recepció.