Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Institut de l'Estrès · Gestió de l'Estrés a Sant Andreu

L'Institut de l’Estrès el formen un grup de professionals experts en estrès que et poden informar, orientar i ajudar sobre com controlar l’ansietat i alliberar-se de l’estrès en unes instal·lacions adequades per això. Al nostre centre de Sant Andreu comptem amb professionals amb experiència que, a través de diferents disciplines, t’ajudaran i guiaran sobre com controlar l’ansietat i combatre l’estrès.

Carme Pardo Reguant

Assessora
Metgessa, orientadora en salut

Com controlar l’ansietat i l’estrès
L’estrès com a resposta puntual ens ajuda a superar reptes, la seva cronicitat ens pot enmalaltir

Qui soc

Sóc una persona que sempre he tingut una gran inquietud per al coneixement. Vaig començar a estudiar Farmàcia i vaig seguir ampliant els estudis acabant Medicina i posteriorment Ciències Biològiques.
He exercit de farmacèutica titular, de metgessa, d'inspectora de Sanitat però sempre guiada per la idea d'unir la part física amb l'emocional perquè ambdues defineixen el nostre estat de salut.
M'agrada trobar l'equilibri en tot i descobrir nous paisatges, noves cultures i sobretot noves persones.

Que faig

Assessoro a l'IDE en tots els nous projectes orientats a prevenir l'estrès i gestionar-lo.
Imparteixo també sessions per a grups sobre aspectes de la salut que influeixen directament en l'estrès, com l'alimentació entre d'altres. I també sessions destinades a adquirir hàbits i conèixer tècniques per a la prevenció de l'estrès.