Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Institut de l'Estrès · Gestió de l'Estrés a Sant Andreu

L'Institut de l’Estrès el formen un grup de professionals experts en estrès que et poden informar, orientar i ajudar sobre com controlar l’ansietat i alliberar-se de l’estrès en unes instal·lacions adequades per això. Al nostre centre de Sant Andreu comptem amb professionals amb experiència que, a través de diferents disciplines, t’ajudaran i guiaran sobre com controlar l’ansietat i combatre l’estrès.

Brenda Xóchitl Torres Ramírez

Psicòloga i psicoterapeuta corporal experta en EMDR

Com controlar l’ansietat i l’estrès
"Les dificultats preparen a les persones comuns per destins extraordinaris..."

Qui soc

Sóc psicòloga i psicoterapeuta des de fa més de deu anys. Vaig formar-me tant a Mèxic, Barcelona i Valencia. Per mí ha sigut sempre molt important viure el meu propi procés de psicoterapia per tal d' entendre la complexitat de les persones, i  comprendre de forma integral i humana la realitat de aquells que pateixen o viuen situacions que limiten la seva vida, o que han viscut situacions traumàtiques.

Em considero una amant de la vida i la naturalesa, i crec que totes les persones tenim un potencial de vida que està dins nostre.

Que faig

A IDE acompanyo procesos que es viuen des de la acceptació i el respecte, caminant amb paciencia per  la foscor perque pugui  aflorir el nostre esser més autèntic...
Estic especialitzada en EMDR.