Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Taller de Mindfulness o atenció plena

08-11-2016

Taller de Mindfulness o atenció plena
Dissabte 26 de novembre 2016
Hora: de 16.00 a 20.30h
Preu: 56 euros (inclou manual  i un USB)

T'agradaria experimentar canvis significatius en la teva vida?
A través d'aquesta proposta viuràs un curs pràctic, experiencial i de base científica, basat en el Mindfulness o atenció plena...


...On aprendràs a acceptar la realitat tal com és, acceptant-te a tu mateix i als altres, adquiriràs major claredat mental, més amabilitat i positivisme, milloraràs la concentració, la creativitat i les relacions interpersonals, podent desplegar respostes més encertades i efectives en el teu dia a dia.
Aprendràs les millors estratègies per afrontar l'estrès i l'ansietat. Descobreix com Mindfulness pot ajudar-te a través de l'atenció conscient a millorar la salut, el benestar i actuar amb calma, claredat i eficàcia davant les dificultats de la vida, considerada com una de les eines més efectives, coneguda avui en dia dins de les teràpies de 3a generació.
Aprofita aquesta oportunitat de participar en un grup de persones amb idees afins liderat per Lorena Irribarra instructora de MBSR practicum Mindfulness basat en el mètode Universitat de Massachusetts. Doctorat en Psicologia, Master en Sistemes integrats de psicosociología, ergonomia. ingenier Superior, col.laboradora amb Empresas Saludable y Facilitadora de International Advance Psych-k method.