Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Tractaments i prevenció autònoma

Disposem d’una sala de màquines que et permetran d’una manera autònoma i quan tu vulguis alleujar i prevenir l’estrès i algunes de les somatitzacions més habituals com el mal d’esquena, mal de cap, etc.

Amb la tarja d’usuari podràs accedir-hi sempre que vulguis i sense límit dins els horaris del centre i la disponibilitat dels aparells per fer els tractaments autònoms.

Disposem de taula d’inversió, arc d’estirament, colxonetes, pilotes de teràpia, espatller, max pulse per qui vulgui detectar el nivell d’estrès, etc.

Max pulse

prevenció estrès gruing

Vols saber si estàs realment estressat? Amb el Max Pulse, aparell que detecta els nivells d’estrès físic i mental de cada persona, et podem ajudar a detectar-ho.

Max Pulse es un pletismògraf que mesura la variabilitat del ritme cardíac (HRV) per determinar l’estat general cardiovascular i l’activitat del sistema nerviós autònom.

A través d’aquesta mesura és possible detectar els nivells d’estrès físic i mental de cada persona.

A través d’una pinça dactilar, et detectarà durant 3 minuts el teu nivell d’estrès, tan mental com físic. Compararà l’activitat del sistema nerviós simpàtic (SNS) i sistema nerviós parasimpàtic (SNP), el SNS té relació directa amb l’estrès.

Taula d'inversió

prevención estrès taula inversió

Taula d’inversió on actua la força de la gravetat.

Indicada per el dolor lumbar, dolor cervical, problemes circulatoris, persones amb estrès, etc.

Com a beneficis descomprimeix els discs vertebrals, restableix l’espai entre les vèrtebres, alineació de la columna vertebral, alleuja l’estrès, millora la circulació sanguínia i la irrigació del cervell.

Arc d'estirament

Prevenció de l’estrès

Provoca un estirament de la musculatura anterior i posterior del tronc, indicat per el dolor lumbar, el dolor dorsal i per tonificar la faixa abdominal.

Com a beneficis alleuja el mal d’esquena, allibera els discs vertebrals, reforçament de la musculatura abdominal, disminució de la tensió, descompressió dels segments vertebrals i augmenta la flexibilitat.

Activitats sobre respiració i altres

prevención estrès respiració
  • Respiració alterna nasal
  • Exercicis respiratoris per persones amb hipoventilació
  • Automassatge cara
  • Reconeixement corporal amb pilota
  • Relaxació progressiva de Jacobson
  • Automassatge podal
  • Altres...