Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Dr. Holon

El Dr.Holon, expert en salut òptima ens convida a compartir i comentar les seves reflexions.

 • Acceptació i estrès

  Acceptació i estrès

  Acceptar que s’han acabat les vacances, el bon temps, que hem de tornar a la rutina i que reapareixen els problemes pendents, és un fet que es repeteix cada any en aquesta època.


 • Vacances ingènues sense estrès ni ansietat

  Vacances ingènues sense estrès ni ansietat

  Se suposa que les vacances són per descansar, desconnectar, desestressar-nos i tornar nous a punt per reemprendre la nostra vida diària. Per això proposo unes vacances ingènues. Segons el diccionari ingenu és la condició de persona lliure. Indica presència de sinceritat, innocència, senzillesa, absència de sofisticació i de malícia.


 • L’estrès, el temps i el sentit de la vida

  L’estrès, el temps i el sentit de la vida

  Acaba el dia i ens queden coses per fer, però estem esgotats, estressats i ho deixem per demà, que segurament serà com avui o pitjor. La societat actual sembla que ha establert una carrera contra el temps. Hem de guanyar temps per poder fer tot el que tenim pendent. L’enquesta del CIS del 2012 sobre la percepció a Espanya sobre el temps, donava com a resultat que al 78% de les dones entre 18 i 34 anys els hi faltava temps i a un 60% de la població en general també.


 1 2 3 4 5 ... 11