Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Què fem? Com combatre l’estrès

Tractaments individuals adults

 • Orientació en salut

  Orientació en salut

  Sovint sentim malestar, tenim la sensació que no ens acabem de trobar bé, ens fa mal tot, sentim que no podem més, però no sabem localitzar el nostre mal.


 • Acupuntura

  Acupuntura

  L’Organització Mundial de la Salud, reconeix la tècnica de l’acupuntura (una de les pràctiques de la medicina tradicional xinesa) com a eficaç en el tractament de l’ansietat i l’estrès crònic.


 • Fisioteràpia

  Fisioteràpia

  Les alteraciones biomecàniques i físiques, resultat de l’estrès crònic es poden tractar amb la fisioteràpia per restablir l’equilibri. Cefalees, lumbalgies, cervicalgies…poden ser tractades.
  ...


 • Osteopatia

  Osteopatia

  L’osteopatia es defineix com una teràpia manual, creada sobre el coneixement precís de l’anatomia, la biomecànica i la fisiologia del cos humà.


 • EMDR

  EMDR

  Dessensibilització i reprocessament pels Moviments Oculars és un abordatge psicoterapèutic que s’utilitza en el tractament de les dificultats emocionals causades per experiències difícils en la vida del subjecte.


 • Logopèdia en adults

  Logopèdia en adults

  Logopèdia destinada a  adults amb algun tipus de dificultat en la parla, veu, llenguatge escrit i/o oral.


 • Psicologia

  Psicologia

  L’estrès a nivell psicològic i emocional pot causar ansietat i depressió. També problemes de concentració i de memòria, fatiga mental, irritabilitat, insomni,així com dificultat per a prendre decisions, i també bruxisme (cruixir de dents), trastorns alimentaris, fumar més freqüentment, menjar-se les ungles, tics nerviosos...La psicologia disposa d’eines i tècniques per a fer front eficaçment a l’estrès i els seus símptomes.


Sessions individuals infantils

 • Logopèdia infantil

  Logopèdia infantil

  La logopedia infantil està destinada a nens i nenes amb algun tipus de dificultat en la parla, la veu, el llenguatge escrit o el llenguatge oral així com amb alguna alteració orofacial.


 • Psicologia infanto-juvenil

  Psicologia infanto-juvenil

  El estrés a nivel psicológico y emocional puede causar ansiedad y depresión. También puede ocasionar problemas de concentración de memoria, fatiga mental, irritabilidad, insomnio, así como dificultad para tomar decisiones, también el bruxismo (crujido de dientes), trastornos alimentarios, fumar más frecuentemente, comerse las uñas, tics nerviosos…La psicología dispone de herramientas y técnicas para el tratamiento del estrés y de sus síntomas.


 • Reeducació psicopedagògica

  Reeducació psicopedagògica

  La reeducació psicopedagògica es defineix com una intervenció psicoeducativa específica orientada a alumnes, ja sigui d’infantil, primària o secundaria que mostrin alguna dificultat concreta d’aprenentatge vinculada a la presencia d’algun trastorn específic referent al llenguatge com pot ser la dislèxia, la discalculia, la disortografia, el retard lector, l'expressió escrita, el TEL (Trastorn Específic del Llenguatge) el TANV (Trastorn d‘ Aprenentatge No Verbal), o bé trastorns com el TDAH (Trastorn per Dèficit d'Atenció i/o Hiperactivitat) o el TEA (Trastorns de l’ Espectre Autista), etc.


 • Fisioteràpia infantil

  Fisioteràpia infantil

  A través de la col·laboració de la família el terapeuta ajuda a resoldre o millorar la qualitat de vida del nen/a. Mitjançant una valoració pot tractar diferents àmbits:


 • Osteopatia infantil

  Osteopatia infantil

  Totes  les tensions no resoltes d'un naixement estressant i els efectes en el cos del nadó són, en molts casos, la principal causa dels problemes en la infància i l'edat adulta. Convé procedir a un  tractament osteopàtic tan aviat com sigui possible, ja que com més temps són els efectes en el cos més complicat serà eliminar-los. L'osteopatia infantil és l'aplicació pràctica de tècniques d'osteopatia estructural, visceral i  cranial perfectament adequat per a nadons i nens.


Activitats en grup

 • Gimnàstica reductora: Callanetics

  Gimnàstica reductora: Callanetics

  És un mètode d'entrenament físic que permet treballar els músculs de forma molt eficaç, conduint a qui ho practica a la reducció de greix i volum corporal, i amb la pràctica constant, l’assoliment de la seva figura ideal.


 • Ioga

  Ioga

  A l'IDE (Institut de l'estrès) impartim classes de Ioga Integral i Kundalini ioga


 • Body mind / Benestar global

  Body mind / Benestar global

  Sent el benestar del cos i la ment amb les classes de Body Mind (cos i ment).
  Oxigena el cos amb exercicis respiratoris i millora la coordinació i la consciència corporal, a la vegada que aconseguim la relaxació amb estiraments.
  Tot això ho anirem combinant amb exercicis d'abdominals hipopressius.


 • Controlar l'estrès i l'ansietat. Teràpia de grup

  Controlar l'estrès i l'ansietat. Teràpia de grup

  Què és l’ansietat?

  Es una resposta innata davant un perill, que ens permet reaccionar per sobreviure. Quan aquesta ansietat es presenta sense que hi hagi un perill concret i imminent i es manté en el temps ocasionant patiment a la persona, pot incapacitar-la, disminuint la seva concentració, rendiment i pot provocar sensacions d’ofec, mareig, tremolors i altres símptomes físics i anar acompanyada de sentiments com la por, ràbia, tristesa o agressivitat. En casos d’estrès crònic, l’ansietat és una manifestació habitual.


 • Moviment expressiu

  Moviment expressiu

  Música, moviment d'energia vital, expressió psicocorporal i l'alliberament de l'estrès...
  A través del moviment, el joc, la dansa, contactarem amb la nostra vitalitat, l'alegria de viure, alliberant l'estrès de la vida, descobrint la nostra consciència, Plàstica i corporal, compartint i trobant-nos amb nosaltres mateixos i els altres.
  ...


 • Sortides dessestressants

  Sortides dessestressants

  Passejades en grup per potenciar els sentits i aprendre a conectar amb el medi extern estimulant les percepcions particulars i relaxant-nos.
  La natura  és un gran desestressant i en aquestes sortides conectarem d'una manera concient amb medi natural.


 • Ball antiestrès

  Ball antiestrès

  Aquest tipus de ball urbà va nèixer als carrers de Los Angeles a principis del segle XXI i es caracteritza pels seus moviments enèrgics, lliures i molt expressius.


 • Diatia i alimentació antiestrès

  Diatia i alimentació antiestrès

  La diatia és el règim de vida adequat per mantenir la salut i prevenir la malaltia. Relaciona l’activitat de l’home amb l’entorn.


 • Comunicació empàtica

  Comunicació empàtica

  Les tècniques de la comunicació empàtica ens ajuden a expressar la nostra opinió sense provocar rebutjos ni enemistats, a escoltar sense prejudicis i a motivar a través de l’empatia, buscant resoldre conflictes de manera que les necessitats de tots quedin satisfetes.


 • Mindfulness

  Mindfulness

  El Mindfulness o consciència plena ens ensenya a prendre consciència d’un mateix, dels altres i del mon que ens envolta, permetent a cada persona adoptar maneres de ser i d'actuar més positives i eficaces.


 • Sessions de relaxació

  Sessions de relaxació

  A les sessions de relaxació aprendràs exercicis senzills per relaxar el cos i la ment, podent controlar així, l’estrès i ansietat que es generen al dia a dia.